IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 14-20 май

14 май 2018 08 10

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 14-20 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се чувствате като на състезание през тази седмица, с толкова много неща ще се наложи да се справите. На моменти може да ви се губи връзката между отделни елементи, но ще е за кратко и няма да е фатално. Бързо ще възстановите привичното си равновесие и ритъм. Обстоятелствата ще ви подскажат, че трябва да промените подхода си към околните и да заемете медиаторска вместо нападателна функция. Ще стабилизирате професионалните си позиции, а не е изключено да получите и допълнителни приходи.

Телец

Ще стартирате седмицата на висока скорост и с добри резултати. Достатъчно сте организирани и нещата ще ви се получават без особени усилия. Поставете в ред документите и сметките си преди Уран да навлезе във вашия знак, за да не губите време след това. Красноречиви сте и убедителни. Ще получите одобрение от събеседниците си и ще имате възможност да подобрите някои елементи от ежедневието си. На моменти напрежението ще се повишава, но за кратко. Ще получите очакваната финансова равностойност за работата си.

Близнаци

Напълно уверено можете да заложите на творческия си потенциал тази седмица. Всички спорове и разправии между околните ще минават някак си „покрай“ вас без въобще да привлекат вниманието ви. Не пренебрегвайте важността на документите, когато уговаряте условия по сделки. Не се разсейвайте. Може да не получите повишение на заплатата, но ще получите някакви бонуси или привилегии, които ще ви зарадват. Търсете чуждо мнение и опит за въпроси, в които не сте сигурни. Ще ви подскажат правилната тактика.

Рак

Ще напреднете значително, ако действате самостоятелно. Не позволявайте на никого да се намесва в решенията и преките ви дейности, ако не сте убедени, че ще подобри резултатите ви. Не давайте пари назаем на хора, които не са ги връщали в уговорения срок. Не правете услуги на такива, които винаги липсват като ги потърсите. Отстоявайте бизнес интересите си. Ще имате възможност да общувате с доста широк кръг хора. Разговорите с тях ще ви импулсират към по-смели планове.

Лъв

Активността ви постепенно, но устойчиво ще се повишава. Поведението на някои колеги, които непрекъснато се опитват да „прехвърлят“ работата си на околните доста ще ви изнерви, но не се намесвайте, ако не ви засяга пряко. Ще ви гласуват доверие и ще ви възложат работа, в която нямате много опит. Осигурете си съдействие преди да започнете. Преценявайте много критично на кого можете да заложите и кой не би ви подвел. Като цяло периодът е плодотворен.

Дева

Негласно ще ви възложат лидерски функции през тази седмица. Почти непрекъснато ще се налага да помагате на околните, да им споделяте опита си и да взимате решения, които не влизат в преките ви задължения. На моменти може да ви атакуват с оплаквания или недоволство. Запазете спокойствие. Не се намесвайте в лични междуособици. Проверявайте задълбочено документите, с които работите. Ще откриете грешки, които ще можете своевременно да отстраните. Неведнъж ще се наложи да „спасявате ситуацията“, но ще получите висока оценка на работата си.

Везни

Предстои напредък в професионален план или по отношение на бизнеса. Общувайте директно и искрено с партньорите си, но бъдете внимателни при подписване на документи. Обсъждайте задълбочено и подробно юридическите детайли, за да не се налага след време да правите допълнителни разходи. Спазвайте правилата и не позволявайте да ви въвличат в съмнителни дейности с неясен резултат.

Скорпион

Не се съмнявайте в себе си и не търсете непрекъснато чуждо мнение или одобрение. Във ваша полза е да работите самостоятелно и да не се влияете от ничие решение, нито препоръка. Дистанцирайте се от колеги, които принципно ви изнервят с отношението си. През тази седмица ще имате възможност да отстраните част от конкуренцията и да се върнете към предишни проекти, за да ги подобрите. Избягвайте острите забележки по време на делови разговори.

Стрелец

Сравнително спокоен период. Ако е имало някакви противоречия между вас, клиентите ви, колегите или шефа ще успеете да ги изгладите. Предстоят публични изяви, които ще стабилизират позициите ви. Не се стеснявайте да изразявате мнението си в по-широк кръг слушатели. Не критикувайте чужди пропуски и съобразявайте поведението си спрямо събеседници, които не познавате. Ако се налага да търсите съдействие от високопоставени приятели направете го своевременно.

Козирог

Проявете активност, ако искате да подобрите финансовото си положение. Ще имате възможности и от вас зависи да се възползвате. Ако до момента не сте получили одобрение на идеите си нищо не пречи да опитате още веднъж. Не се опитвайте да преодолявате съпротивлението, а да промените посоката и да увеличите силата на въздействие. Следете редовно както състоянието на сметките си, така и офертите за краткосрочни инвестиции. Ще попаднете на нещо интригуващо.

Водолей

В следващия период ще мислите повече за авторитета, отколкото за приходите си. Ще ви хрумнат интересни идеи за допълнителна работа, от която е доста вероятно да получите и допълнителни финансови постъпления. Ориентирайте усилията си към конкретни дейности, комбинирайте последователност с гъвкавост и наблюдавайте какво ще се получи без да бързате. И не забравяйте, че околните също имат стремежи, не им пречете. Избягвайте спонтанните реакции, особено ако не сте съвсем сигурни какво всъщност се случва.

Риби

Няколко събития ще са съществени през тази седмица. Бихте могли да „пробиете“, ако до този момент не сте уредили въпроси, свързани с държавната администрация. Не е изключено да участвате в някаква форма на краткосрочно обучение. Ще е полезно от гледна точка на новите контакти. Препоръчително е да обмисляте действията си и да не бързате. В случай, че се натъкнете на някакви затруднения помислете доколко са основателни и дали не е по-добре да изчакате и да подготвите действията си по-старателно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари