IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите и тяхното житейско мото (II част)

20 май 2018 14 15

Какво е посланието, което девизът на всяка зодия изпраща?

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Ако някога сте се питали защо Близнаците са толкова влюбчиви, хората от зодия Рак – толкова чувствителни, Телците толкова стиснати, а Рибите толкова спокойни, то това е защото всяка зодия си има житейско мото, което описва най-ключовите качества на хората от този знак. След като разгледахме първите шест зодии от зодиака и техните девизи в живота, следва да се спрем на останалите шест.

Вижте и обяснение на всяко едно мото:

Везни – „Аз балансирам!“

Символът на тази зодия, логично е везната, която символизира любовта на представителите на знака към справедливостта и равновесието. Везните обичат да претеглят всичко в живота си и то доста обективно, като така се уверяват, че са свършили добре всяка една работа. Те минават през живота плавно и балансирано, правейки абсолютно всичко възможно, за да избегнат конфликтите. Везните държат на партньорството и често си избират най-добрия спътник в живота. Те ненавиждат да са сами и са най-щастливи, когато в живота им има хармония.

Скорпион – „Аз желая!“

Скорпионите са известни с това, че са напрегнати личности, които имат силно желание да контролират собствената си съдба. Те са упорити, решителни и имат огромна воля. Когато желаят истински нещо, те няма да допуснат нищо да застане на пътя им и да им попречи да изпълнят порива на сърцето. Не се заблуждавайте от привидно спокойно и търпеливо поведение на Скорпиона – той знае точно какво иска и това спокойствие е част от стратегията му за успех. Представителите на този знак усещат идеалния момент, кога да действат, за да получат желаното!

Стрелец – „Аз разбирам!“

Стрелецът изпитва голяма жажда за знание. Той цял живот се стреми към усъвършенстване. Стрелците са изключително заинтересовани от философията и могат да прекарват часове, в разискването на дълбоки, житейски теми. Желанието им да научат колкото е възможно повече, често ги подтиква да се стремят към придобиване на нови знания и придобиване на нови вярвания. Тяхното любопитство и оптимизъм ги кара да се забавляват през по-голямата част от живота си. От представител на тази зодия винаги можете да научите нещо ново и да си прекарате забавно!

Козирог – „Аз използвам!“

Козирогът е отдаден на упорития труд. Той е задвижван от амбицията си за успех, а успехът е неговата гаранция за щастие. Козирогът знае, че пътят към върха не е гладък и че се налага да полага сериозни усилия, за да го измине. Хората от този кардинален зодиакален знак предпочитат да „играят“ безопасно и да постигнат желаното в дългосрочен план, вместо да поемат големи рискове, за да постигнат бърз успех. Те мразят риска! Козирозите използват всички свои ресурси, през целия си живот и то много усилено, в името на това да се превърнат в супер експерти в своята област.

Водолей – „Аз знам!“

Една от управляващите планети на зодия Водолей е Уран (другата е Сатурн), а тя кара представителите на тази зодия да се чувстват всезнайковци. Те наистина имат по-прогресивно, напредничаво мислене и невероятна способност да виждат нещата в бъдещето, преди те да са се случили. Тази тяхна интуиция, интелектуалната им сила и голямата им жажда за познание обясняват житейското им мото доста добре. Така че, когато един Водолей ви каже „Аз знам най-добре“, доверете му се. Хората от този знак мразят невежеството и се стремят да впрегнат всички свои умения и знания, когато имат нужда да направят света около себе си по-добър.

Риби – „Аз вярвам!“

Като воден знак Рибите са чувствителни не само за себе си, но и към емоциите на другите. Те твърдо вярват в човечеството и не могат да разберат, нито да приемат хората, които се държат безсърдечно и жестоко. Всъщност Рибите наистина трудно възприемат суровите реалности на живота. Представителите на този знак имат красивото качество, вместо да се огорчат или отвратят от лошотията, да продължат да вярват в доброто. Те са състрадателни, грижовни, услужливи и са оптимисти. Те мразят планирането и изготвянето на списъци, защото силно вярват, че накрая всичко се подрежда така както трябва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 5 години )
Описаното за козирог е осъществяване, реализация, не е използване.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар