IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 май

18 май 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Поведението на някой от околните може да ви накара да мислите, че се опитват да навлизат в личната ви територия. Не бързайте да отстоявате независимостта си. Заемете се с дейности, с които можете да се справите самостоятелно, за да преодолеете усещането за несигурност.

Телец

Действайте с равномерен ритъм, въздържайте се от прекалена инициатива. Ще се справите успешно с дейности, свързани с пътуване, обмен на информация и обработка на данни. Емоционално сте спокойни, но ефективността ви е по-ниска от обикновено.

Близнаци

Преценявайте разходите си, не прекалявайте с покупките. Отделете време за обсъждане на въпросите, свързани с бита и домашния уют. Изслушайте предложенията на близките си и се опитайте да ги оптимизирате доколкото е възможно, съобразявайки се с наличните ресурси.

Рак

Възможно е да възложат спешна задача на целия екип. Уточнете своето място в общата работа и преценете обективно възможностите си. Изискайте ясни разяснения за очаквания резултат и финансовите условия.

Лъв

Прекалено сте чувствителни, не е изключено да се усещате уязвими. Не се опитвайте да прикриете това зад фасадата на високо самочувствие. Просто подхождайте предпазливо към непознати или към личности, които принципно са враждебни. Никой няма да се досети за страховете ви, ако не говорите открито за тях.

Дева

Опитайте се да прецените ефекта от днешната си работа за един по-далечен бъдещ период, особено ако става дума за инвестиции или организационни промени. Подхождайте с умерен оптимизъм и спазвайте правилата. Контактите ви с хора, чиято ценностна система е подобна на вашата ще са изключително полезни.

Везни

Подхождайте отговорно, ако се наложи при разпределението на времето си да избирате между професионалните и домашните задължения. Решението ви трябва да е базирано на разум, а не на емоции. Не обсъждайте лични въпроси и не се оплаквайте от затрудненията.

Скорпион

Преценявайте критично информацията, която мислите да използвате в текущата си работа. Проверявайте верността ѝ по всички възможни начини и не се ентусиазирайте твърде много от възможността за бърз напредък. Ще се окаже, че не си давате сметка за всички детайли.

Стрелец

С много важен въпрос ще се наложи да се заемете днес, но решението му не зависи само от вас, а и от чужда намеса. Заредете се с търпение и с най-чаровната си усмивка. Не е изключено да се опитат да ви откажат съдействие без основателни причини. Не се отказвайте, но действайте с любезна настойчивост.

Козирог

Част от дискусиите, в които участвате днес ще са доста разгорещени. Реагирайте спокойно на провокациите дори по изказвания, с които принципно не сте съгласни. Търсете баланс между правилата и нововъведенията.

Водолей

Подхождайте към заниманията си комплексно. Мислете за крайния резултат като за нещо, от което ще се възползват повече хора и сондирайте мнение предварително. Ще се учудите на противоречията, но и ще се замислите дали си заслужава да ги преодолявате.

Риби

Ще бъде изпълнен с впечатления днешния ден, а те ще въздействат върху емоционалното ви състояние. Споделяйте вълненията си само с близки, контролирайте поведението си при деловите контакти. Не е желателно да създавате погрешно впечатление за себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари