IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лесно измерване на температура при малки деца? Възможно е!

21 май 2018 06 40

Новият термометър MyKi

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Като майка на три деца, най-малкото от които почти бебе, за мен беше истински интересно да пробвам новия термометър MyKi.

Истината е, че честото измерване на температура на едно малко дете, особено пък и в момент, в който то е болно, е повече от изпитание.

Затова, за мен беше изключително любопитно как точно работи MyKi и дали мога да се доверя на този продукт. Първоначалното ми общо впечатление е, че кутията на продукта е компактна и симпатична, лесна за пренасяне, а упътването е доста изчерпателно.

Продуктът е повече от любопитен, с малкия си размер и нестандартна форма, веднага засили интереса ми.

Приложението се инсталира за секунди. Страхотна опция е възможността да могат да се създават повече от един профил на деца в него и така да се пази хронология във времето за измерваните стойности.

Стартирането на продукта, както и настройката, отне повече от предвиденото време, беше леко объркващо, но в крайна сметка след 2-3 опита и рестартирания, всичко се получи и термометърът заработи.

Най-сериозното ми опасение беше, че дъщеря ми (1 г. и 3 месеца) ще недоволства срещу поставянето му под мишничката ѝ, но истината е, че залепих лепенката много бързо и лесно и детето ми изобщо не усети какво стана.

След 15 минути, точно както е указано, започнах да получавам на приложението непрекъснати данни за моментната температура на дъщеря си. Изпробвах този продукт в период, в който имах притеснение, че дъщеря ми поддържа субфебрилна температура постоянно, след като преболедува бронхопневмония и претърпя болнично лечение.

Това налагаше честото мерене на температурата, която преди да пробвам MyKi, мерех с различни термометри, за да съм сигурна дали детето поддържа или не субфебрилитет.

В заключение, за мен MyKi Thermometer предоставя невероятно удобство, истински революционен продукт, който смятам, че ще е от страхотна полза за родители на деца под 3-годишна възраст, тъй като именно при тези деца измерването на температура е наистина трудно.

Освен това, фактът, че мога цяла нощ да следя измененията в температурата, да получавам сигнализация, когато тя се повиши над определени стойности, за мен е истинско удобство, а помага и за спокойния сън на детето.

За повече информация какво е MyKi Care и как може да се сдобиете с него – https://myki.care

Автор: Деница Димитрова

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари