IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 стъпки, които привличат мъжете като магнит

21 май 2018 15 00

Освен тоалета, не забравяйте и усмивката

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато става дума за срещи и връзки, има едно изкуство, което най-привлекателните жени добре владеят. Става дума за начините, по които могат да накарат един мъж да ги забележи и в крайна сметка да се влюби в тях.

Мъжете винаги са готови да дадат своето внимание на жена, която знае как да ги привлече.
Може да си мислите, че това се свежда единствено до външния вид, но мъжът, който търси дългосрочна връзка и любов, знае, че има по-важни неща.

Затова е добре да знаете кои са 3-те фактора, които могат да привлекат вниманието на мъжете и да ги пленят.

1. Усмивката

Това е първото нещо, което приковава мъжкото внимание. Усмивката ви сигнализира за достъпността и приятелското ви отношение. Много жени прекарват часове, за да се облекат по най-добрия начин, но забравят да вземат най-важното: усмивката си.

Мъжете обръщат внимание на жените, които им показват, че ги харесват. Една жена, която знае как да се усмихва, има най-силното оръжие.

2. Контактът с очи

Нищо не излъчва по-голяма увереност и не привлича мъжете толкова силно, колкото контактът с очи.

Мъжете често са разсеяни, докато настъпи този вълшебен момент, когато погледите се срещнат. Когато ви стане навик да осъществявате и поддържате контакт с очи с мъжете, ще установите, че печелите цялото им внимание. И то доста бързо.

3. Смехът

Мъжете са силно привлечени от смеха ви. Когато видят, че е много лесно да се забавляват с вас, ще имате цялото им внимание. Щастието е значително по-определящ фактор за това, дали един мъж ще има дългосрочна връзка с вас, отколкото външният ви вид.

Когато един мъж ви харесва, той иска да ви разсмее. Смехът е знак за вашата увереност, както и за желанието ви да се наслаждавате на живота.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
da si priznaia v tova zaburzano ejednevie to4no 6te sedna da zau4avam stupki. kazvam istinata . nadiavam se da buda 4uta i razbrana pravilno .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар