IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 май

21 май 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Може да ви е малко трудно да „превключите“ от почивен на работен режим. Не се престаравайте излишно, нали знаете „работата не е заек да избяга“. Все пак и не създавайте впечатлението, че цял ден се размотавате насам-натам. На шефа едва ли ще му хареса.

Телец

Енергетиката ви е леко нестабилна и сте прекалено впечатлителни. Не приемайте твърде лично изказванията на колегите за работата ви. Може би са очаквали, че ще им съдействате и не са доволни от индивидуализма ви.

Близнаци

Тази сутрин Слънцето ще навлезе във вашия знак и ще ви зареди с енергия и ентусиазъм. Опитайте се да действате с умерено темпо, защото бързайки може да си причините болезнена травма. Не се сърдете на онези, които не могат да правят нещата като вас.

Рак

Разпределете правилно ресурсите си, ако искате да се справите. Най-важният ви ресурс за днес е времето. Финансови проблеми едва ли ще имате, така че не бъдете пестеливи до стиснатост.

Лъв

Дискусия по вече обсъждана тема отново ще стане актуална. Ще имате възможност да направите нови конструктивни предложения и евентуално да стартирате или довършите задача. Не прекалявайте с храни и напитки.

Дева

Не привличайте вниманието и не се преуморявайте. Част от заниманията ще ви затруднят или ще се наложи да се забавите по някакви причини. Проявете старание, но не упорствайте, ако виждате, че не сте в позиция да въздействате върху събитията.

Везни

Неформалните контакти ще са интензивни но... безполезни. Ще удовлетворите желанието си за общуване, но ще загубите много време и може да не успеете да се справите с текущите задачи. Независимо от всичко е по-добре да не приемате предложената помощ.

Скорпион

Следвайте целите си, но без прекалени очаквания. Няма значение дали ще ви похвалят или критикуват, по-важно е да адаптирате намеренията си към актуалната обстановка и текущите събития. Така ще си спестите някои разходи.

Стрелец

Настроението ви е оптимистично и сте в състояние да намерите оптимално решение дори в най-заплетените ситуации. Даже невъзможността да направите едно или друго няма да помрачи усмивката ви. Съвсем правилно, каквото не се получи сега, ще се получи по-късно.

Козирог

Ориентирайте вниманието си не към това, което трябва, а към това, което предпочитате. Правете нещо, изискващо творчество и сръчност. След като го довършите ще отхвърлите и рутинните задължения.

Водолей

Намалете инициативата и контактите. Тонусът ви е леко нисък, а настроението – нестабилно. Действайте с познати методи, не си правете експерименти и не се захващайте за проекти, за които нямате достатъчно подготовка.

Риби

Спокоен ден, в който нещата ще се получават според предположенията ви. Не подценявайте дребните успехи и се наслаждавайте на малките радости. Ще чуете добри думи за работата си, покажете задоволство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари