IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 21-27 май

21 май 2018 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 21-27 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката и вдъхновението ви вървят ръка за ръка и ще ви хрумнат какви ли не оригинални идеи. Действайте смело, не изпускайте възможността за известно време да се отървете от скуката. През тази седмица ще са успешни заниманията, свързани с получаване на нови знания и допълнителен опит. Социалните контакти ще са интензивни. Ако ви се иска бихте могли да си организирате и някакво туристическо приключение.

Телец

Обичайните занимания няма да ви затруднят, а социалните контакти ще са интензивни. Ще се наслаждавате на доста разнообразни преживявания през тази седмица. Хората от обичайното ви обкръжение ще са дружелюбни и с удоволствие ще ви помагат. Най-интензивни от всичко ще са любовните емоции. Въздържайте се от обещаващи флиртове, ако вече сте във връзка. Проявете предпазливост при спортни занимания или физическа работа. Съществуват предпоставки за травма.

Близнаци

На 21.05 около 6:00 ч. сутринта Слънцето ще навлезе във вашия знак. Дори само това условие е достатъчно, за да се сетите, че ще имате една прекрасна и безгрижна седмица. Ще разполагате с достатъчно време както за себе си, така и за приятелите, които от доста време не сте виждали, а все им обещавате. Не се затваряйте у дома. Насрочвайте си срещи, посещавайте места, свързани с интелектуалните ви интереси, спортувайте. Ще се тонизирате и заредите с устойчиво добро настроение.

Рак

Вниманието ви през тази седмица ще е насочено почти изцяло към работата. Ритъмът ще е равномерен и предсказуем: от работа – вкъщи и обратно. Хубаво е, че сте старателни, но не бъдете чак толкова изолирани. Ще възстановите силите и работоспособността си много по-ефективно, ако от време на време излизате с приятели или се занимавате с предпочитания от вас спорт. Не пренебрегвайте интересите на близките си и любимия човек. Дайте предимство на реалните контакти пред виртуалните, ще ви окуражат.

Лъв

На работното място задълженията ще са малко повече от обикновено. Няма да ви затруднят, а по-скоро ще разнообразят ежедневието ви, защото ще са свързани с пътуване, обучение, нови контакти, интензивни делови разговори и посещение на места, където ще можете да се изявите. Особен акцент придобиват именно новите контакти, защото може да предизвикат неукротими страсти и силни любовни вълнения. Преценявайте поведението си, ако сте във връзка. В случай, че искате раздяла, ще си я получите, но ако това не е целта ви определено ще получите колоритен семеен скандал.

Дева

Почти непрекъснато ще се налага да се справяте с разни сложни задачи. Ще се окаже, че нищо не може да бъде направено без вашето участие или без да е чуто мнението ви. На пръв поглед ситуацията може да изглежда малко несправедлива: вие полагате усилия, а всички останали чакат да поемете отговорност. Не си губете времето с подобни анализи. Трудът ви ще бъде високо оценен, добре възнаграден и не е изключено да ви повишат или да подобрят условията ви на работа. В личен план ситуацията е спокойна, но ако любимият човек не е достатъчно инициативен помислете дали не е време да смените тактиката.

Везни

Единственото условие да постигнете целите си през тази седмица е да не се подвеждате по чуждо мнение и да не „давате ухо“ на клюки. Действайте самостоятелно, следвайки принципите си. Не приемайте съвети от хора, които обичат да ги дават заради самото участие в разговора, а не защото са много опитни и знаещи. Не обсъждайте професионалните си проблеми нито с колегите, нито у дома с близките. Първите могат да ви създадат още повече проблеми, а вторите откровено ще се отегчат. Поддържайте безупречен външния си вид, нали знаете: „по дрехите посрещат“.

Скорпион

Подхождайте към задачите си прагматично и действайте с равномерно темпо. Сравнително спокоен период, ако имате намерение да се заемете с някакви трудоемки дейности от битов характер, то със сигурност ще се справите. Всички занимания, свързани с ремонти, мебели, интериор и други подобни красоти ще ви се получат много добре както естетично, така и финансово. За да си улесните работата трябва задължително да включите близките и да изисквате мнението им. Така освен време ще си спестите и критики.

Стрелец

Професионалните занимания ще са в рамките на обикновеното, но домашните задачи ще изискат от вас повече старание и със сигурност доста ще ви отегчат. Не се опитвайте да свършите всичко изведнъж. Преценете времето, с което разполагате и се опитайте да вместите някакво развлечение в по-свободните периоди. Неформалните ви контакти ще са интензивни и някой ще ви сподели чужда тайна. Помислете добре дали изобщо сте искали да чуете това и дали не е по-добре тутакси да забравите чутото. Не споделяйте личните си вълнения, ще дадете повод за безпочвени слухове.

Козирог

Вълнуващите моменти ще са свързани с личния ви живот и предпочитания. Ситуацията на работното място ще напомня заглавието на един много известен роман на писателя Ерих Мария Ремарк. За сметка на това ще можете да използвате личното си време както намерите за добре, да си позволите малко повече развлечения, удобства и малко повече разкош. Важно условие, за да се чувствате добре, е да си осигурите подходяща компания. Следвайте интуицията си при посещение на нови и непознати места. Тя ще ви подскаже правилния избор не само по отношение на естетиката и полезността, но и по отношение на финансовите ви разходи.

Водолей

Настроението ви е нестабилно и ще сте доста по-раздразнителни през тази седмица. Не всичко ще се случва гладко на работното място. Идеи, които ви изглеждат интересни и печеливши може да бъдат посрещнати с недоверие. Не се захващайте самостоятелно само, за да докажете правотата си. Запазете спокойствие и изчакайте. Ще ви предложи помощ някой който е по-млад, по-неопитен, но по-ентусиазиран от вас и заедно ще се справите. Не разпилявайте енергията си за уреждане на междусъседски свади. Свободното време посвещавайте на семейството и близките.

Риби

Поблагодарете любезно, но отстранете от пътя си всеки, който се опитва да се бърка в работата ви. Някои хора обичат да говорят, не обичат да действат, но охотно критикуват и търсят чужди грешки. Стойте по-далече от тях. Не приемайте, но и не давайте съвети, за да не ви обвинят за чужди грешки. Ще имате възможност да разпределите задачите си по своя воля и е желателно да отделите време за здравето си. За профилактични прегледи, конкретни консултации и спорт. Организирайте почивката си така, че да сте максимално дълго сред природата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари