IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 май

22 май 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Успешен ден. Всичко ще се случва почти без вашата намеса. Контролирайте емоциите си и ще реализирате много важни решения. Не очаквайте светкавични резултати от привидно добрите оферти.

Телец

Опитайте се да направите компромис и да преодолеете труден личен проблем. Не се конфронтирайте с роднините или съседите, дори да сте напълно убедени, че аргументите ви са правилни. Ще ви разберат, но след време.

Близнаци

Енергийният ви потенциал постепенно нараства, днес ще имате възможност да реализирате скритите си таланти. Ще се справите успешно с всичко започнато. Следобед вероятно ще се срещнете със стари приятели или ще получите много хубава новина, свързана с роднините.

Рак

Конфликт, който назрява отдавна днес ще достигне кулминационната си точка и ще се реши във ваша полза. Ще докажете правотата си и предвижданията ви ще се сбъднат. Чувството за хумор и вечната ви усмивка ще помогнат да излезете от ситуацията без да си създадете врагове.

Лъв

С каквото и да се занимавате днес ще ви отнеме много повече време и сили от обикновено. Очакват ви изпитания, възможно е ваши близки да ви подведат или разочароват съвсем несъзнателно. Сдържайте изблиците на яд и агресия, ситуацията много скоро ще се успокои.

Дева

Не взимайте прибързани решения. Въздържайте се от резки изказвания и обвинения. Ще реализирате творческите си планове, но ще трябва да направите труден избор между чувствата и задълженията.

Везни

Не е препоръчително днес да се преуморявате или да се занимавате с дейности, които не познавате добре. Реагирайте според обстоятелствата и не взимайте прибързани решения, защото може да си създадете сериозни неприятности.

Скорпион

Случайни събития може да повлияят върху ценностната ви система. Не е изключено да преживеете огорчения и разочарования. Днес е добре да довършите започнатото и да не се занимавате с нови проекти. Следобед са вероятни дребни недоразумения и финансови загуби, причинени от външни фактори.

Стрелец

Неочаквано и много вълнуващо запознанство ще ви помогне да се справите със скоро преживяна раздяла. Не се впускайте в любовни авантюри и не провокирайте прояви на ревност у партньора. Отстоявайте жизнените си принципи, особено пред по-млади роднини или членове на семейството.

Козирог

Бъдете готови за напрежение и конфликти на работното място. Не демонстрирайте самоувереност, защото ще настроите всички срещу себе си и може да ви злепоставят.

Водолей

Творческият ви потенциал е много висок. Физическите натоварвания ще ви се отразят добре. Следобед можете да очаквате добри парични постъпления. Прибързаните решения, заключения или изказвания може да ви създадат неприятности.

Риби

Хората, с които ще се запознаете днес ще изиграят важна роля в живота ви. Може да ви хрумнат много интересни идеи, но ще ви е трудно да ги реализирате. Бъдете обективни, не надценявайте възможностите си, защото доста се разминават с желанията ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари