IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията ви: Кога ще сте готови за брак?

24 май 2018 14 15

Ако вярвате в зодии, вижте какъв е вашият подход към женитбата

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Астрологията може да ни информира донякъде как всеки човек, според зодията си, минава през живота и как точно направлява съдбата си. Това важи с особена сила, когато става въпрос за формиране на различни отношения.

Ако мислите за брак или знаете, че искате да се омъжите/ожените един ден, има различни етапи, през които ще преминете, обмисляйки сватбата си и именно те зависят от вашия зодиакален знак.

Разбира се, има хора, които нямат интерес към брака, но и те някой път стигат до него, по различни причини. Като цяло различните знаци подхождат по различен начин към въпроса за вдигането на сватба.

Някои вярват, че трябва да са постигнали успешна кариера, преди да могат да споделят живота си с друго човешко същество. Други третират брака като свое собствено приключение и са по-отворени да го направят спонтанно.

Какъв е вашият подход към брака, ако вярвате в зодии, четете по-долу:

Овен

Хората от тази зодия са готови да се оженят, едва когато са изпробвали всеки друг вид или стил на общуване и вече са се отегчили от тях. За един истински Овен, бракът е нещо, което трябва да се случи импулсивно. Този огнен знак не се страхува от хаос в живота си. Затова дори и бракът да се окаже грешна стъпка, той няма да се уплаши.

Телец

За всеки Телец важи правилото – той/тя няма да сключи брак, преди да се почувства сигурен във финансов план. Представителите на тази зодия вярват, че не може да се изгради здраво и щастливо семейство, ако съпрузите нямат финансова стабилност. Затова Телците не бързат да се женят и всъщност са по-склонни да изчакат най-точния момент.

Близнаци

Ако един човек от зодия Близнаци иска да се ожени, той започва да прави планове за сватба, веднага щом си намери постоянен партньор, който също да харесва идеята за брак. Близнаците показват своята любов и привързаност, чрез действия. За тях е важно да участват активно в процеса на планиране на сватбата, в противен случай може да се разочароват от нея.

Рак

Ракът няма да се ожени, докато не е убеден, че връзката го задоволява емоционално. Ако той има и мъничко съмнение в сериозността на своя партньор, сватба няма да има. Обикновено представителите на тази зодия преминават през няколко връзки, които не са били това, от което са се нуждаели, преди да открият човека, с когото да са готови да изградят общо бъдеще.

Лъв

Хората от тази зодия се женят, когато си намерят партньор, който да ги цени достатъчно. Лъвът се нуждае от половинка, която да му показва любовта и подкрепата си. Той няма да сключи брак, ако не се чувства обичан и уважаван. Ако Лъвът започне да мисли за сватба, това е и защото е открил партньор, който го насърчава да показва най-доброто от себе си.

Дева

Девата няма да се ожени, докато не се почувства добре по отношение на кариерата си. За тези хора решението да сключат брак е свързано пряко с конкретните цели, които са си поставили за себе си и живота си. Те действат внимателно – стъпка по стъпка. Ако вече са постигнали успех в работата си и смятат, че вече им е време за семеен живот, те започват да мислят за сватба.

Везни

Везните са готови да се омъжат/оженят за първия човек, който им предложи брак. Тяхната зодия е управлявана от Венера – планетата на любовта и затова те от деца мечтаят за приказна сватба. Този техен подход би могъл да доведе до погрешен брачен съюз. Но независимо от това дали първият им брак е здрав или не, те няма да изгубят вяра в брачната институция.

Скорпион

Скорпионът ще се ожени, когато сам прецени, че е готов за това – няма да се остави някой да го притиска. Въпреки че хората от този знак са изключително лоялни, те са и много независими и няма да са готови да се обвържат лесно. За тях е важно да не се чувстват контролирани и предложението за брак трябва да идва от Скорпиона, независимо мъж или жена е.

Стрелец

Стрелецът ще се ожени, когато намери човек, който да не ограничава свободата му. Хората от този знак се нуждаят от лично пространство в отношенията си. Те са готови да се установят на едно място (при един партньор) след като са си поживели. Това е така, защото Стрелецът гледа на живота като на трупане на полезен опит и разширяване на личния кръгозор.

Козирог

Козирогът ще се ожени, след като започне да мисли върху позитивите на брака в отношенията. Хората от тази зодия са изключително рационални, когато става дума за любов. Въпреки че имат свои собствени начини за изразяване на обич, бракът е вид сделка за тях. Те вярват, че сватбата е просто още един градивен елемент във връзката им.

Водолей

Тези хора обикновено се женят, само защото не искат да разочароват половинката си. Те не са привърженици на конвенционалните взаимоотношения, нито пък си падат по пищни сватби. Ако обаче постоянният партньор на един Водолей наистина мечтае за сватба, той няма да го подведе, но и вероятно няма да се вълнува, нито да участва в организацията на тържеството.

Риби

Рибите ще се оженят, когато открият своя духовен партньор (или когато се заблудят, че са го открили). Те са готови за брак по всяко време на живота си, като всичко опира до това как се чувстват към момента. Може да сключат брак твърде рано или на преклонна възраст – годините за тях нямат значение. За тях е важна емоцията – трябва да са разпознали истинската любов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
za men obi4ta i liubovta i grijata edin za drug s 4ovek kogoto obojavam ne predstavliavat haos v jivota . za men semeistvoto e ne6to mnogo hubavo . imenno za takova re6enie 4akam mujut na me4tite si , no ne sus slujebni i partiini tulkuvania , a 4ove6ki s mnogo liubov
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар