IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 причини, поради които Близнаците са страхотни приятели

26 май 2018 09 30

А не са двулични същества, какъвто е митът за тях

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Тъй като в момента сме в периода на зодия Близнаци, решихме да развенчаем един мит, свързан с този зодиакален знак. Много хора смятат, че представителите на Близнаци са двулични предатели и че от тях приятелство и вярност не може да се очаква. Истината е, че хората от тази зодия могат да ви бъдат наистина страхотни и лоялни приятели.

Близнаците имат приятен нрав, позитивни и забавни са, а и дават полезни съвети. Ето и още 7 причини, поради които хората от този зодиакален знак, всъщност са страхотни приятели, от които можете да имате само ползи:

1. Те са извор на безкрайни забавления

Близнаците са вечните деца в Зодиака. Те са готини и обичат да се забавляват, без значение на колко са години. Те не приемат живота твърде сериозно и се опитват да предадат този лек подход и на приятелите си. Тоест, ако имате някакви проблеми, вашият приятел от зодия Близнаци ще направи всичко възможно да ви разсее, така че покрай него да се почувствате отново млади и безгрижни. Вашият приятел Близнаци ще ви убеди, че нищо не е чак толкова драматично, колкото ви се вижда!

2. Близнаците казват какво мислят без задръжки

Тези хора ще ви кажат какво мислят, дори преди да са си го помислили – толкова бързо тече мисълта им понякога. Можете да разчитате на Близнаците, че няма да премълчат мнението си за много неща в живота ви и това ще е за ваше добро. Вашият приятел Близнаци може и да не ви попита дали сте готови да чуете какво мисли, но това е знак, че той държи на вас, грижа го е за вас и смята, че трябва да знаете истината, дори от нея да ви заболи!

3. Близнаците ще ви помогнат да излезете от черупката си

Безкрайно приказливата природа на хората от зодия Близнаци може да ви помогне да се промените дори и да сте изключително затворени и прикрити по характер. Хората от този знак имат способността да накарат другите да се отпуснат и да споделят проблемите си с тях. Те са интелигентни и хем ще проявят разбиране към нещата, които ви мъчат, хем ще се опитат да разширят хоризонтите ви и да ви покажат, че не всичко е такова, каквото изглежда.

4. Близнаците няма да търпят да ви виждат смазани

Тези хора ще направят всичко възможно, за да помогнат на приятелите си да се съвземат след неуспех и отново да ги видят щастливи. Приятелят ви от зодия Близнаци винаги ще е на ваше разположение, ако имате нужда от помощ, без значение дали става въпрос за лични въпроси или за служебни задачи.

5. Приятелят ви Близнаци ще ви запознае с нови преживявания

Тези хора са безкрайно любопитни и свободни по дух. Те са и доста енергични и покрай тях ще се докоснете до много нови преживявания, било то конна езда, занятие по танци, поход в планината и т. н. Те обожават спонтанните неща и винаги имат няколко вълнуващи идеи за разчупване на монотонността на деня.

6. Те са безкрайно окуражаващи и подкрепящи

Ако преживявате труден етап от живота си, приятелят ви от зодия Близнаци ще усети това и ще ви мотивира и окуражи отново да си стъпите на краката. Можете наистина да разчитате на този човек, защото той е майстори на комуникацията и то на позитивната такава.

7. Близнаците няма да се откажат от вашето приятелство

Всички знаем за двойствената природа на Близнаците, но трябва да сте сигурни, че ако представител на тази зодия ви смята за истински приятел, той ще направи всичко възможно, за да се опита да ви опази през целия си живот. За тях е съвсем естествено, едно приятелство да премине през различни етапи, но никога няма да ви се разсърдят до гроб. Те винаги ще са готови да ви дадат втори шанс – просто не са злопаметни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
obojavam i obi4am muj bliznaci - prekrasen 4ovek . i hlapenceto mi e blizna4e .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар