IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 май

23 май 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Работоспособността ви е впечатляваща. Ще свършите толкова много работа, че ще се удивите от самите себе си. Ориентирайте усилията си към дейности, изискващи бързина и сръчност. Не очаквайте от околните да се синхронизират с темпото ви.

Телец

Занимайте се с важни документи, които до момента са ви затруднявали. Днес бихте могли да се справите с всякакви задачи, свързани с държавни институции, инспекции, получаване на разрешителни и пр. Ще получите бърз отговор на всичките си въпроси.

Близнаци

Ще имате възможност да коригирате грешки или да подобрите вече получени резултати. Може да реализирате и някои промени в личен план, от които ще се почувствате доволни, като например да се освободите от нечие влияние. Наблюдавайте поведението на конкурентите си.

Рак

Много лесно ще се справите със собствените си задачи. Ще разполагате с време да анализирате стари резултати и да ги сравните с чужди грешки. Ще е много полезно, защото ще обогатите опита си.

Лъв

Събитията ще са в рамките на предвидимото. Ще са монотонни, дори скучни. Стремежът към разнообразие може да ви подтикне да „надничате“ в чуждата работа, но ще е по-добре да овладеете това си желание. Използвайте свободното време за уреждане на текущи финансови проблеми.

Дева

Изведнъж ще установите, че имате страшно много работа и това в известна степен може да ви разконцентрира. Създайте ред около себе си, подредете графика и скоро ще установите, че най-важното е свършено. Довършете най-старите занимания, за да направите рекапитулация на ресурсите, с които разполагате.

Везни

Разсеяни сте, поетични, романтични. Мислите ви летят в посока любовни срещи и развлечения, идеята за сериозни занимания изобщо не ви привлича. Преглеждайте резултатите от работата си няколко пъти, за да не се наложи след ден-два да обяснявате причините за грешките си.

Скорпион

Ще имате възможност да участвате в някаква публична дискусия и ще впечатлите слушателите с идеите си. Не се учудвайте, ако днес получите реално или виртуално любовно обяснение. Ще ви дойде като „гръм от ясно небе“, но и ще се отрази положително на самочувствието ви.

Стрелец

Не прекалявайте с физическата работа, не е желателно да се преуморявате днес. Преценете финансовия ефект от участието си в различни проекти за по-дълъг бъдещ период и реагирайте своевременно, ако установите, че не си заслужава усилията.

Козирог

Едва ли ще се натъкнете на някакви затруднения изпълнявайки рутинните си задачи. Преценявайте изказванията си, може да бъдат разбрани неправилно. Дистанцирайте се от конфликтите, които може да се разразят около вас, едва ли ще ви засягат пряко.

Водолей

Ще преодолеете поредица дребни затруднения, които са възпрепятствали работата ви в предишните дни. Хората, с които общувате, дори и непознати, ще са дружелюбни и отзивчиви. Вечерта отделете време за любимите си занимания.

Риби

Някой ще се опита да ви прехвърли собствените си задължения. Намерете любезен начин за отказ, защото след това ще се опита да ви прехвърли и собствените си грешки. Въздържайте се от прояви на алтруизъм, които само ще ви навредят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари