IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това са най-големите емоционални садисти в зодиака

23 май 2018 14 30

Не се притесняват, че нараняват останалите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Колко извратено би било да се радвате на чуждата болка? Емоционалните садисти са хора, които се радват на чуждото нещастие, те обичат да си играят с емоциите на останалите и да ги манипулират.

Е, някои зодии сравнително точно отговарят на това описание, но не е задължително всички техни представители да бъдат такива, разбира се.

Все пак астрологията може да ви насочи и за тези черти от човешкия характер.

Вижте кои са най-големите садисти сред зодиите.

Овен

Макар да е вярно, че родените под този знак обичат преследването, разбирате, че си имате работа с емоционален садист, когато интересът им към вас значително се повиши, щом станете безразлични или се готвите да се разделите с тях.

Ако вече не сте в техен плен, те изпитват нужда да поправят тази грешка. Тук не става дума за любов, а за контрол и Овните не се интересуват, че ще ви наранят в целия процес.

Стрелец

Стрелците са флиртуващи и очарователни, но ако продължават да флиртуват и да се заглеждат по други, когато сте заедно, това е не просто проява на безразличие, но и на неуважение. Не че родените под този знак не знаят какво правят, напротив.

Те искат да се уверят, че ще бъдете до тях, ако се нуждаят от вас, но също така ясно показват, че не ви принадлежат. Ако в целия този процес останете наранени, Стрелците ще прехвърлят вината изцяло върху вас.

Скорпион

Ако им споделите, че ви карат да се чувствате неудобно, и те не променят държанието си, това е емоционален садизъм. Те ви нараняват целенасочено, а това не е никак добре.

Когато опитате да подобрите отношенията си, но те продължават в същия дух, всичко, което ви остава, е да избягате от тях.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари