IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 май

24 май 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще изникне възможност да ускорите работата по дългосрочните си проекти. Действайте оперативно. Ще можете също така да отстраните от пътя си хора, които изключително много ви дразнят. Възползвайте се. Не създавайте конфликти у дома.

Телец

Настроението ви е нестабилно. Не е изключено да сте много по-раздразнителни и неспокойни от обикновено. Избягвайте споровете за дреболии, които бързо може да се трансформират в звучен скандал с непредвидими последствия.

Близнаци

Чаровни сте и привлекателни. Изненадващо може да получите обаждане или покана за среща от човек от миналото. Проявете тактичност, не давайте поводи за ревност, ако имате партньор. Ако пък все още сте необвързани замислете се дали си заслужава да възстановявате стара връзка.

Рак

Ориентирайте вниманието си към уреждане на финансови въпроси, особено ако имате задължения. Анализирайте доходите и бизнес-проектите си. Възможно е да ви хрумне оригинален начин за получаване на допълнителни приходи или погасяване на заемите.

Лъв

Приятна новина още от сутринта ще ви зареди с добро настроение и ще се отрази положително на енергетиката и работоспособността ви. Ще се справите със задълженията си неусетно. Отделете време за повишаване на познанията си, а вечерта си организирайте някакво развлечение.

Дева

Предстоят важни разговори и внезапни интересни хрумвания. Събеседниците ви ще са благосклонни и готови да отговорят на всички ваши въпроси, така че питайте смело и попълвайте липсващата ви информация. Любовните отношения ще са вълнуващи.

Везни

Предстоят контакти с интересна компания и ново запознанство. Някой с радост ще ви предложи помощта си. Приемете без никакви скрупули. Ще напреднете точно там, където ви е най-трудно.

Скорпион

Не прекалявайте с разходите и се въздържайте от покупки, които не сте предвидили в семейния си бюджет. Най-вече не купувайте никаква техника. Ще се окаже некачествена и не само ще ви разочарова, ами направо ще ви ядоса.

Стрелец

Вероятно ще попаднете в доста шумна и разнородна компания. Слушайте и наблюдавайте. Намесвайте се само, когато сте абсолютно сигурни в твърденията си. Ще впечатлите присъстващите, а някой даже ще се опита да скъси дистанцията.

Козирог

Ориентирайте усилията си към уреждане на въпроси, които ви засягат лично. Може да са свързани с документи, уреждане на пътуване, здравето ви, имуществото. Постарайте се да свършите своята работа, а не да угаждате на чужди капризи. По възможност си осигурете време за почивка сред природата.

Водолей

Преди да излезете от дома се погрижете старателно за външния си вид, особено ако имате насрочени важни срещи. Резултатът от тях е в тясна връзка с първото впечатление, което ще направите. Следвайте въображението си, няма да ви подведе.

Риби

Разпределете деня на две равни части. Едната използвайте за работа, а другата – за личните си предпочитания. Фантазията ви е силна и не би било учудващо, ако днес по някакъв начин демонстрирате скритите си таланти. Ще изненадате приятно близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари