IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 май

28 май 2018 05 18

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Правете онова, което сте си наумили, не се подвеждайте по поведението на околните. Където не успеете да „пробиете“ с аргументи ще го направите с усмивка и комплименти. Използвайте максимално личния си чар и обаяние.

Телец

Независимо дали го искате или не ще се окажете в центъра на вниманието. Ще чуете както положителни оценки, така и критики, но за вторите не си заслужава да си разваляте настроението. Винаги ще има някой недоволен и обикновено това са хора с по-ниски от вашите възможности. Не е изключено да получите някакъв материален стимул.

Близнаци

Началото на седмицата може да е свързано и с някои неудобства, но ще се справите, ако си вярвате и не се надявате на външно съдействие. Не се опитвайте да угодите на околните. Ще загубите ценно време и накрая нито те ще са доволни, нито вие ще сте си свършили работата.

Рак

Проявете комбинативност. Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно и ще се справите, ако уточните още в самото начало какви са очакванията за крайния резултат. Информацията ви е единственият недостатъчен ресурс, но сте в състояние да си набавите каквото ви е нужно.

Лъв

Не се изненадвайте, ако денят започне с противоречия или лоша новина. Запазете спокойствие и наблюдавайте събитията. Обстановката скоро ще се успокои и ще можете да се ориентирате към предпочитаната от вас дейност. Като цяло резултатите ще са удовлетворителни.

Дева

На работното място ще има дискусии, свързани с прилагане на нововъведения. Не е изключено колегите да се разделят на групи и всяка да се опитва да ви привлече на своя страна. Не забравяйте, че загубата на време е загуба и на пари.

Везни

Наблюдавайте работата на околните. Ще забележите грешки, които можете да избегнете в своите резултати. Не ги оповестявайте гласно, помогнете на колегите които са ги допуснали, да ги отстранят. Ще си спечелите заслуженото им уважение.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна, а не ви липсва и вдъхновение. Днес може да намерите решение на казуси, които са ви затруднявали. Не е изключено да намерите скъп предмет или нещо свое, което си мислите, че сте загубили.

Стрелец

Доста динамичен ще е днешният ден. Ще получите нова, актуализирана информация, благодарение на която ще успеете да промените условията по стар договор и да си осигурите по-добри резултати. Използвайте времето си за самообучение, а не за участие в интриги, дори под формата на добронамерена уж шега.

Козирог

Някой ще ви изненада приятно, но и ще ви накара да се замислите върху предпочитанията си. Концентрацията няма да е най-силната ви страна днес. Избягвайте окончателните решения, особено ако са свързани с финансови въпроси.

Водолей

Контактите ви с държавната администрация ще са интензивни, а вие сте склонни към прояви на „оригиналност“. Не прекалявайте с претенциите и не нарушавайте правилата. Приемете неуспехите като нещо логично, с което след време ще се справите.

Риби

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното и ще се справите много по-бързо от обикновено, ако подходите към тях отговорно и акуратно. Личните и телефонни разговори ще са интензивни, а повечето новини – положителни. Доброто настроение е още един фактор, гарантиращ напредък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари