IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 юни

5 юни 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нищо не би могло да ви спре по пътя към целта. Мислете творчески и запазете спокойствие в напрегнатите моменти. Важното е да не се поддавате на емоциите и да не позволявате да ви въвличат в спорове.

Телец

Непрекъснато някой ще се опитва да се намесва в работата ви и да отрича очевидното. Помислете кое ще е по-ефективно: да инициирате дискусия с останалите колеги или да потърсите съдействие от шефа. Отстоявайте позициите си.

Близнаци

Ще изникнат допълнителни задачи, за които не сте предвидили време. Независимо от всичко е желателно да действате с умерено темпо. Стремете се да работите без грешки, а не да довършите всичко.

Рак

С каквото и да се захванете ще го направите перфектно. Работата ви ще получи висока оценка. Някой свенливо ще ви разкрие чувствата си или ще ви покани на увеселително мероприятие.

Лъв

Ще имате възможност да присъствате на публична дискусия по професионални въпроси. Не се отказвайте. Ще научите последните новости в областта, а и ще създадете лични контакти, които след време ще се окажат доста полезни.

Дева

Привлекателни сте, но това си има и своите отрицателни страни. Наблюдават работата ви, проявете сдържаност в критични моменти. Реагирайте с усмивка на опитите да омаловажат участието ви в екипа.

Везни

Текущата работа ще е монотонна и отегчителна, но нечие обаждане или посещение ще ви зарадва и ще ви спаси от скуката. Изказвайте мнението си прямо и изисквайте същото от събеседниците си. Ще преодолеете някакво лично недоразумение.

Скорпион

Личните и служебните задължения ще се преплитат. Осигурявайте си почивки през равномерни интервали от време и търсете съдействие за казуси, в които не сте сигурни. Не е желателно да общувате с много хора, ще се отрази негативно върху енергетиката ви.

Стрелец

Ще ви е доста трудно да разположите задачите си във времето, с което разполагате. Потърсете сътрудничество или начин да промените сроковете. Ще напреднете с уреждането на някакъв юридически въпрос.

Козирог

Ще разкриете причината за събитие, което ви е било трудно да си обясните или някаква тайна. Възползвайте се от ситуацията, бихте могли да напреднете със свой проект, при това без да навредите на никого. Не си правете заключения от пръв поглед.

Водолей

Не е изключено да получите изгодно предложение за работа, участие в проект или друга практическа сделка. Едва ли ще е свързано с измама или опит за заблуда, но все пак е добре да обсъдите решението с близките си.

Риби

Скачайте смело във водовъртежа на събитията. Във връзка със служебните задачи ще се наложи да реализирате кратко пътуване, което може да придобие характер на приключение. Ще има непредвидени затруднения, но ще са по-скоро комични, отколкото драматични.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари