IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Каква е вашата майка?

6 юни 2018 11 00

Какви са вашите взаимоотношения с майка ви, въз основа на нейната зодия

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Взаимоотношенията ни с нашите майки са изключително важни. Те до голяма степен оформят личността ни. Затова е много важно каква е енергията между всеки един от нас и неговата собствена майка.

Ако не сте съгласни по много житейски теми с майка си, може би трябва да обърнете внимание на характеристиките на нейния зодиакален знак. Това ще ви помогне да я разберете малко по-добре.

Ето и повече по темата каква майка имате, ако съдим по нейната зодия:

Овен

Майката от зодия Овен е отзивчива, добра и видимо грижовна. Когато се нуждаете от подкрепа и/или силен съюзник, тя ще бъде винаги до вас. Но няма да ви е никак лесно, ако вашите цели не съвпадат с нейните очаквания за вас. Тя може да бъде най-заклетият ви фен, но и ваш сериозен противник, ако имате твърде различни гледни точки по важните житейски въпроси.

Телец

Жените от тази зодия обожават дома и семейството си и отделят значителна енергия, за да направят всичко в техния дом да бъде съвършено. Тази майка създава уют и топлина на децата си. Ако децата са от земен или воден знак, най-вероятно те ще намерят общ език с нея. Ако са от въздушен или огнен знак може да я намират за твърде консервативна и скучна.

Близнаци

Жените от зодия Близнаци са вечно млади, любопитни и забавни. Ако майка ви е тази зодия, тя ще бъде вашата най-добра приятелка. Възможно е тя дори да обича да се забавлява повече от вас. Със сигурност тя ще се превърне в любимка на вашите приятели и няма да има нищо против да правите купони у дома. Това е тип майка, която не се тревожи излишно за детето си.

Рак

Майката от зодия Рак е супер отдадена, лоялна и любяща към децата си, но е и твърде раздразнителна. Нейните настроения се менят бързо – в един момент може да ви е много ядосана, а в другия да ви гали нежно. За жената Рак децата ѝ са център на нейната Вселена – тя ги обожава, глези ги, а понякога направо ги задушава с внимание.

Лъв

Ако майка ви е Лъв, вероятно изглежда страхотно и сигурно често ви питат дали не сте сестри или приятелки. Възможно е тя дори да ви засенчва с блясъка си, без да го иска. Майките от тази зодия са готини, смели, забавни, активни, но могат да бъдат и брутално жестоки понякога. Те са склонни да се бъркат в живота на децата си, с претекст, че имат най-добри намерения.

Дева

Ако майка ви е Дева, вероятно я смятате за мултифункционална кралица, която успява да предвиди всичко, да организира всичко и да направи всичко. Тя има хиляди способности, но и мнение по всички въпроси, което е леко досадно. Може би ще оцените нейните достойнства, едва когато станете по-възрастни. Тя е проницателна и честна и ще бъде ваш морален компас.

Везни

Майките от тази зодия имат вродено чувство за справедливост и умеят да внасят хармония в живота на децата си – голям бонус, предвид хаотичния свят, в който живеем. Тази майка умее да внушава спокойствие у детето си, когато то се чувства несигурно. Жените от този „въздушен“ знак са винаги готови да „слязат на земята“ и да дадат разумен съвет на наследника си.

Скорпион

Ако вашата майка е Скорпион вероятно тя вече е респектирала приятелите и познатите ви (поне тези, които са усетили жилото в нейната опашка). Буквално няма нещо на света, което тази жена да не е готова да направи, за да защити детето си. Тя би направила всичко и за да му помогне то да успее в живота. Майката Скорпион е грижовна, но и леко страховита.

Стрелец

Ако майка ви е зодия Стрелец, тя ще ви осигури детство, изпълнено със смях, интригуващи емоции и спонтанни преживявания. Тази майка обаче може и да не ви даде чувство за стабилност и подкрепа, тъй като самата тя не е много отговорна. Затова пък тя е любяща, топла и интересна личност, с която със сигурност ще се гордеете.

Козирог

Амбициозната майка от зодия Козирог ще премести планини, за да ви направи достойна личност. Тя ще инвестира огромната си вътрешна сила в това да стигнете максимално далеч в живота. Проблемът ще дойде, ако вие не споделяте нейните идеали. Тогава са ви гарантирани сблъсъци. А ако пътят, който изберете се окаже задънен, ще чувате често от нея: „Аз ти казах!“.

Водолей

Животът ви едва ли ще е скучен, ако майка ви е Водолей. Най-вероятно тя е умна, готина, чаровна и пълна с изненади (не всички приятни). Възможно е да е твърде рационална и да не показва емоциите си с прегръдки и целувки. Въпреки това тя дълбоко в себе си е много привързана към децата си. За нея няма по-съвършено създание на света от детето ѝ!

Риби

Тази майка е наивна, любяща и състрадателна, но и много саркастична, рязка и оплакваща се. Жените Риби са мъдри и безпристрастни майки, чиито съвети трябва да се слушат. Те често се превръщат в най-добри приятели на своите деца, тъй като имат страхотна интуиция. Със сигурност вашата майка от зодия Риби ще се окаже един от най-знаковите хора в живота ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари