IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сила или нежност: Как се целуват различните зодии? (I част)

9 юни 2018 14 15

Съгласни ли сте с астролозите?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Целувката, най-чувственият и емоционален момент в една връзка, е различна за всеки един от нас. Ето защо е привлякла и вниманието на астролозите, които са направили разбор как се целуват представителите на различните зодиакални знаци.

Овен

Този знак се управлява от Марс и неговият елемент е „Огън“. Това означава, че представителите на знака са взискателни и силни и рядко търпят други мнения. Така е и в любовта. Целувката на Овена е страстна, изгаряща, доминираща. В пристъп на страст, Овен може да захапе партньора, определено не си знае силата. Ако сте готови да се подчинявате на Овена – връзката ви ще бъде бурна и непредсказуема. За тях няма теми табу.

Телец

Целувките на Телеца са дълги и нежни, а партньорът иска още и още. Представителите на този зодиакален знак се славят със сексапил и голяма сексуалност. Независимо от факта, че понякога слагат маска в реалния живот и на моменти изглеждат брутални в отношенията – Телците са нежни и деликатни. И едни от най-романтичните в зодиака.

Близнаци

Близнаците проявяват двойственост и в любовта. За тях целувката не е моментът на докосване, а атмосферата, която предхожда този акт. Тях ги привлича мистерията, тайнствеността, недоизказаните моменти. Срещата трябва да се превърне в игра с погледи, жестове и докосвания. По отношение на целувката – те я владеят до съвършенство. Но това не е всичко. Любопитните Близнаци жадуват за новости, готови са за експерименти. Всяка среща с тях може да приеме неочакван сценарий.

Рак

В целия зодиак няма да намерите по-уязвим знак, който е толкова зависим от чуждото мнение. Раците са твърде сантиментални и усилията им са насочени само към сериозни взаимоотношения. Ракът трябва да е сигурен, че партньорът му споделя неговите дълбоки и истински чувства. А тях ги разкриват най-често в домашна обстановка. При целувките, представителите на този знак влагат прекалено много чувство, но в един момент стават разбираеми и скучни. Страстта и спонтанността обикновено липсват.

Лъв

Може да се каже, че ако имате за партньор Лъв сте ударили джакпота. Те обикновено имат богат опит, включително и в любовта. И още с първата целувка ще ви плени, ще ви покаже, че той е господар и знае всички техники и трикове. Лъвовете са страстни и емоционални, но техните партньори трябва да изиграят и своята роля. Те винаги очакват реакция, възхищение и аплодисменти, че е най-добрият! Лъвът прави всичко с надеждата да бъде видян от публиката. Ако някой страстно целува партньора си по най-претъпканата улица – най-вероятно е Лъв. Ако някой започне активно да флиртува в компанията ви, това също е сигурно, че е Лъв. Те рядко избират скромни и пасивни партньори.

Дева

Според мнозина никой не целува по-добре от Девата. Вероятно това мнение е избуяло заради тяхната прекомерна педантичност и перфекционизъм. Девата винаги се подготвя внимателно за всичко. Но в любовта те често мечтаят и идеализират. Никога обаче не разкриват чувствата си веднага и напълно. За целувка, скромната и срамежлива Дева избира уединени места, далеч от любопитни очи, а самата целувка ще бъде искрена.

Очаквайте утре, 10 юни, и втората част на хороскопа

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари