IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какъв е вашият баща?

7 юни 2018 08 10

Какви са вашите взаимоотношения с баща ви, въз основа на неговата зодия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не е нужно да вярвате в астрологията, но все пак трябва да имате предвид, че понякога тя се оказва доста точна. Подходът на всеки родител към детето му малко или повече се влияе от неговия зодиакален знак.

Ако сте любопитни да прочетете как зодията на вашия баща влияе върху неговия родителски модел на поведение, а оттам и на вашите взаимоотношения с него, четете по-надолу:

Овен

Бащите от зодия Овен са склонни да бъдат силни и амбициозни, но понякога не се задържат много-много у дома именно, защото гонят кариерата и личните си цели. Те са страстни, упорити мъже, които понякога реагират твърде бурно. Този тип баща ще се погрижи на децата му нищо да не им липсва, ще ги научи да бъдат независими и да показват характер.

Телец

Бащата от зодия Телец е супер надежден, стабилен, отговорен и спазващ традициите. Ако баща ви е от тази зодия, ще можете винаги да разчитате на него, макар че е възможно той да е твърде стриктен и понякога да слага известни граници между вас. Този мъж е силно привързан към семейството си и е щастлив, когато децата му споделят неговите виждания за света.

Близнаци

Ако баща ви е Близнаци, то сигурно се гордеете със своя забавен татко, който не ви налага почти никакви правила. Този мъж е игрив, разговорлив и импулсивен, но понякога забравя, че той не е дете, а родител и че трябва и да възпитава наследниците си, а не само да си играе с тях. Баща ви ще ви обяснява с удоволствие нещата от живота, по начина по който той ги вижда.

Рак

Бащата от зодия Рак е въплъщение на класическия татко – грижовен, практичен, любящ, отговорен, търпелив. Недостатъкът на бащите от този знак е тенденцията да бъдат леко проклети. Когато кажат „Не“, няма как да ги убедите в обратното. Освен това тези бащи са малко пасивни като поведение – рядко се заиграват с децата си.

Лъв

Мъжът Лъв е роден лидер и е център на вниманието дори в семейството си. Тоест, той е по-склонен да задоволява своите желания, пред тези на децата си. Това обаче не означава, че този мъж не глези децата си и то доста. Освен това той е много лоялен и предпазлив баща. Само гледайте да не го ядосвате, защото ще се натъкнете на неговата арогантност.

Дева

Мъжът Дева е стриктен баща, който цени чистотата и подредеността. Този мъж ще възпита своите наследници да се грижат сами за себе си. Възможно е вашият баща Дева да се тревожи твърде много за вас, тъй като хората от тази зодия са леко параноични и винаги мислят за най-лошия сценарий. В крайна сметка обаче това е така, защото баща ви иска само най-доброто за вас.

Везни

Татковците от зодия Везни са посветени на децата си, но доста снизходителни, тъй като искат да живеят в спокойна къща. Това означава, че вашият баща рядко ще показва гняв, дори да сте го предизвикали много. Мъжете от този знак умеят да се контролират, но понякога разглезват много децата си, тъй като са склонни да задоволяват всеки техен каприз.

Скорпион

Бащите Скорпион също се опитват да създадат баланс и хармония в семейството си. Те ценят времето, прекарано с децата си, като обикновено се оставят на силния си инстинкт и здравия си разум, по отношение на родителския си подход. Техният недостатък е, че могат да вземат нещата твърде лично и от малка дреболия да направят голям проблем.

Стрелец

Бащата Стрелец ще осигури редица забавления и приключения на своите наследници. Този мъж обаче рядко се налага като голям авторитет на своите деца, а по-скоро се превръща в техен приятел. Ако вашият баща е от тази зодия, той ще държи на вашето добро образование и ще ви мотивира да преследвате мечтите си.

Козирог

Бащата Козирог е добър и солиден, но и много работещ. Възможно е да е по-посветен на кариерата си, отколкото на забавленията с децата си. Въпреки това този баща ще ви бъде перфектен пример в живота, а освен това ще ви възпитава без да ви повишава тон. Неговият недостатък е, че е твърде сериозен и ще ви учи, че животът не е никак лесен.

Водолей

Бащата от тази зодия е мислещ за бъдещето, открит, интелигентен и артистичен. Той ще ви демонстрира как да положите усилия, за да спасите планетата (или как да се посвещавате на различни благородни каузи). Възможно е да е твърде повърхностен и не особено емоционален и така и никога да не ви каже/покаже колко много ви обича.

Риби

Бащата от зодия Риби насърчава децата си да мечтаят. Той е чувствителен към нуждите на децата си. Това е спокоен, артистичен баща, който понякога е леко мързелив и умислен, и често не е в настроение за игри и забавления. Въпреки това той винаги е готов да се погрижи за своите наследници, да им даде добър съвет, да ги подкрепи, да ги обгради с обич.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Бож. ( преди 5 години )
Беше ми интересно да го прочета- благодаря!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар