IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 юни

8 юни 2018 05 40

Какво ви чака днес?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Следвайте целите си, но без да създавате противоречия. Преди да се противопоставите на когото и да било за каквото и да било опитайте се да се поставите в позицията на събеседника си. Не решавайте самостоятелно въпроси, които засягат и други хора.

Телец

С различни хора ще общувате днес. Някой ще се опита да „наднича“ в личните ви тайни, друг – да ви прехвърли част от работата си. Интуицията ще ви подскаже най-подходящата реакция. Не изразходвайте твърде много енергия за чужди проблеми.

Близнаци

Преценявайте в перспектива ефекта от актуалната си дейност. Не използвайте клишета и не се подчинявайте на предразсъдъци. Част от резултатите ви ще придобият популярност, реагирайте на похвалите сдържано.

Рак

Ще се справите с всяка задача, която ви поставят, но се постарайте да изясните подробностите предварително и избягвайте прибързаните действия. Само така ще си спестите забележките и ще получите очакваните финансови постъпления. Не отказвайте покана за среща със стари приятели.

Лъв

Ще докажете верността на свое старо твърдение, което преди време е било посрещнато с неодобрение. Този път ще застанат на ваша страна даже хора, които обикновено търсят слабите ви места. Преценете важността на задачите си и се ориентирайте само към една от тях.

Дева

Ще получите важни новини, свързани с финансовото ви състояние. Не ги оповестявайте, за да не си навлечете неприятности. Бъдете предпазливи и наблюдателни, някой ще се опита да ви натовари със собствените си грешки.

Везни

Неспокойни сте, настроението ви е нестабилно. Ако работите самостоятелно ще направите не само това, което сте си набелязали, но и поредица други дребни задачи. Изслушвайте чуждото мнение, но взимайте решенията си по лично убеждение.

Скорпион

Магнетични сте, но не очаквайте оценките на околните да са само положителни. Не е изключено да получите и обективни критики, свързани с прекалено разкрепостеното ви или откровено поведение. Помислете доколко държите на чутото мнение преди да го оспорвате.

Стрелец

Едва ли ще имате време да скучаете. Не е изключено да присъствате на краткосрочна форма на обучение или дискусия на професионална тема. Не превръщайте солидарната си подкрепа на чужда позиция в повод за ожесточени спорове с другите участници.

Козирог

Импулсивни сте, помислете какво ви е нужно, за да синхронизирате емоционалното с физическото си състояние. Въздържайте се от остри разговори, свързани с личните отношения. Търсете причините за недоразуменията не само извън, но и в себе си.

Водолей

Околните ще търсят начин да се сближат с вас. Някои ще са склонни даже да споделят интимни подробности от личния си живот. Помислете дали искате да ги чуете и дали подобно доверие няма да ви натовари излишно и реагирайте своевременно по предпочетения от вас начин.

Риби

Не си насрочвайте важни срещи и разговори, особено ако са свързани с оформяне на финансови сделки. Не „заравяйте глава“ пред проблемите. Ако не потърсите решение в момента ще се наложи да го направите по-късно и може да се окаже доста по-сложно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари