IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 юни

9 юни 2018 07 00

Какво ви чака днес?

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не залагайте на непотвърдена информация, особено ако е свързана с лични или роднински отношения. Ще ви подтикне към прибързани решения, а опонентите ви само това и чакат. Възползвайте се от предложение на приятели за излет извън дома.

Телец

Основна тема за разговор с членовете на семейството ще бъдат финансите. Не е изключено да ви критикуват за излишни или скъпи покупки. Не търсете начин „да им го върнете“, а да увеличите приходите си с допълнителна работа.

Близнаци

Ще имате прекрасна възможност да прекратите съществуващ спор и би било много неразумно да не се възползвате. Привлекателни сте и убедителни. Днес всеки би застанал на ваша страна, но все пак не злоупотребявайте с търпението на събеседниците си.

Рак

Ще ви е много трудно да усвоите и запомните каквато и да било систематизирана информация, свързана със сухи факти и данни, но за сметка на това ще запомните детайлите на всяка преживяна днес емоция. Не рискувайте и избягвайте двусмислените изказвания.

Лъв

Много е вероятно да ви поканят на някакво традиционно семейно или фамилно тържество. Не отказвайте и направете всичко, което зависи от вас за създаване на уютна обстановка и добро настроение. Ще забележите куп детайли, които ще ви помогнат да укрепите връзките между роднините.

Дева

Ще се наложи да се справите с трудна задача, за която не разполагате с необходимите ресурси. Потърсете приятелите си. Ще ви помогнат с удоволствие, а вие им предложете някакво импровизирано съвместно развлечение.

Везни

Енергетиката ви е стабилна, настроението оптимистично, но сте твърде разсеяни. Не се захващайте за дейности, изискващи висока степен на концентрация. Използвайте свободното време за интелектуални занимания или разходка с приятели.

Скорпион

Възможно е да попаднете в конфликтни ситуации по време на пътуване или на места, където има струпване на много хора. Постарайте се да се дистанцирате своевременно или да предотвратите възможността за разправии. Избягвайте контактите със съседи, които ви изнервят.

Стрелец

Ще запомните този ден с непредвидени срещи и изненадващи събития. Може да се наложи да промените изцяло програмата си, но ще го направите с удоволствие. Няма да довършите всички набелязани задачи, но за сметка на това ще подобрите резултатите на някои предишни.

Козирог

Реагирайте гъвкаво. Първоначално ще имате възможност да следвате собствените си планове, но на моменти ще се налага да се съобразявате и с желанията на близките си. Намесвайте се в критични моменти, за да предотвратите разправиите между тях.

Водолей

Ще разполагате с достатъчно време, за да се захванете с реализацията на нестандартна идея, която ви е хрумнала скоро. Създайте си първо ясен алгоритъм на работа и не бързайте. По-добре е да не допускате грешки, отколкото по-късно да ги отстранявате.

Риби

Използвайте свободното си време за спортни или интелектуални занимания. Ще се запознаете с нови хора, които ще ви впечатлят с начина си на мислене. Не приемайте новата информация „на доверие“, всеки си има своята гледна точка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари