IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 юни

12 юни 2018 05 25

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прилив на вдъхновение ще усетите днес. С каквото и да се захванете ще го правите с желание. Обстановката ще е приятна и ще подпомага усилията ви. При тези обстоятелства е желателно да стартирате деня със сложните дейности.

Телец

Енергични сте и предприемчиви. Обмисляйте идеите си задълбочено и си създавайте ясна поредност на действията преди да започнете. Мислете първо за обезпечението, а след това за крайния резултат.

Близнаци

Добре ще ви се получи, ако проявите днес малко „здравословен егоизъм“. Престанете да се раздавате на околните и помислете за себе си. Погрижете се за външния си вид, организирайте си някое от любимите си развлечения или си купете нещо мило. Ще се почувствате неописуемо добре.

Рак

Ще сте доволни от днешния ден, защото ще получите важна информация, която чакате от доста време. Благодарение на нея ще успеете да довършите или да популяризирате някакъв проект. Вечерта може да ви поканят на импровизирано парти.

Лъв

Началото на деня ще е спокойно, но на моменти „атмосферата ще се нажежава“. Реагирайте разумно, овладейте емоциите, ако искате да наложите предпочитаната от вас политика. Причина за недоразуменията са двусмислени изказвания, постарайте се да изясните детайлите.

Дева

Запишете си важните задачи за днес и се опитайте да ги изпълнявате последователно. Разсеяни сте и може да забравите нещо важно. Не прекалявайте с разходите и проверявайте старателно багажа си, когато сте на обществени места.

Везни

По добро стечение на обстоятелствата ще се върнете към вече завършена работа и ще имате възможност за обновяване на резултатите. Не е изключено в тази връзка да получите и допълнителни финансови постъпления. Създайте си запаси.

Скорпион

Физическото и интелектуалното ви състояние са в пълна хармония и сте в състояние да си свършите работата много по-бързо от обикновено. Ще разполагате с време и за личните си интереси. Не се намесвайте в заниманията на колегите си, инициативата ви ще бъде изтълкувана неправилно.

Стрелец

Изслушвайте търпеливо събеседниците си. Ще научите подробности, които след време ще се окажат много полезни. Не отказвайте съдействие на колегите, ще успеете да подобрите отношенията си с някого без да отстъпите от предпочитаната позиция.

Козирог

Колкото сте работоспособни, толкова сте и търпеливи. Днес никой не би могъл да наруши душевното ви равновесие. Подходящ момент да потърсите начин за преодоляване на противоречията с близките си.

Водолей

Творческият ви потенциал е силен и ще ви хрумнат оригинални решения на сложни въпроси. Търсете допълнителна информация, за да се справите със собствените си съмнения. Не отказвайте на покана за романтична разходка и вечеря на открито.

Риби

Убедителни сте, но и прибързани. Обмисляйте изказванията си и проявете деликатност към събеседниците. Нямате полза от разправии, а още по-малко с личности, от които зависи работата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари