IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оптимисти, капризни... Силните и слабите страни на всяка зодия (II част)

17 юни 2018 14 15

Вижте какви черти на характера притежават различните знаци

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Природата на всеки човек се определя от различни фактори – образование, приятели, семейство, среда, в която живее... Списъкът може да продължи безкрайно. Според астролозите и нашият знак играе роля и можем по това да открием сходни характерни черти в иначе различни хора.

След като вчера ви представихме първите шест зодии, вижте силните и слабите на останалите.

Везни

Очарователни, но капризни

Независимо от избраната професия, тези хора са привлечени и се стремят към всичко красиво. Изключително важно е да живеят в комфортна обстановка, да имат красиви гледки от дома, да носят шик дрехи, изразяват се с красиви фрази. Често родените под този знак са хора на изкуството или поне имат творческо хоби. Освен това те са много очарователни. Често обаче представителите на този знак, стремящи се към красотата, са твърде капризни и дори взискателни към своите близки. И това важи не само за жените, но и за мъжете.

Скорпион

Целенасочени, но твърде амбициозни

Скорпионите обичат комфорта, лукса, славата. Но всички тези удоволствия са готови не само да получат под формата на подаръци на съдбата, но и да достигнат до тях без помощта на други хора. Представителите на този знак са много амбициозни хора. Ако са решили нещо, те ще се опитат да го постигнат по всякакъв начин. Виждат целта и не виждат пречки. В същото време Скорпионът ревниво пази своите идеи. Ако някой пък им посочи тяхно несъвършенство са обидени дълго време.

Стрелец

Оптимисти, но трудно намират баланс

Стрелците рядко губят оптимизъм. Представителите на този знак рядко може да бъдат видени тъжни или нещастни. Всеки удар от съдбата те възприемат с усмивка и настройка, че всичко е за добро. Тези хора са невероятно силни духом. И затова смятат, че тяхната мисия е да насърчават всички наоколо. Но понякога Стрелците забравят, че не всичките им приятели и познати имат техния темперамент и макар и да изразяват своето мнение, могат да обидят. Те трудно намират баланс по отношение на това кога им е необходима яснота и кога си заслужава да мълчат.

Козирог

Разумни, но вечно работещи

Козирозите винаги трябва да работят, да учат, да подобряват уменията и квалификацията си. И за да станат по-добри от вчера, те са готови да работят почти 24 часа на денонощие без почивка. Също така не считат за необходимо да губят време за бизнес и дори за хора, които в момента не могат да им бъдат полезни. Всичко премислят обстойно, дори и когато търсят партньор. Те избират, ръководени не само от чувства, но и от разузнаване и логика.

Водолей

Отзивчиви, но без емоции

Водолеите са изключително комуникативни и приятелството за тях е преди всичко. Те са готови да се откажат от всичко, за да помогнат на близките си. И не само на близките си, но и на всеки, който ги срещне по пътя. Този алтруизъм често е основната им философия за живота. Но тези, които ги познават добре, знаят, че самите те не са готови да поискат помощ и разчитат на себе си във всичко. За Водолеите е трудно да изразят своите чувства и емоции и често изглеждат студени.

Риби

Щедри, но тревожни

Рибите никога не делят хората по богатство или каквито и да е критерии. Те са щедри и готови да отворят сърцата си за всеки, който е спечелил техния интерес. Представителите на този знак обичат да слушат проблемите на други хора и да дават съвети. Те могат да бъдат добри психолози. Не е чудно, че рядко успяват да бъдат сами. Но е важно да се има предвид, че Рибите също се нуждаят от хора, с които да комуникират на по-лежерни теми. Защото са склонни да изпадат в състояние на безпокойство. И понякога без ясна причина.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари