IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите: От най-доверчивите до най-мнителните

22 юли 2018 14 15

Кои знаци ще ви вярват сляпо и кои цял живот ще ви гледат подозрително?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Има хора, които са си подозрителни по природа и винаги очакват някой да ги измами или подведе, Има и друг тип хора, които сляпо вярват в доброто у другите. Възможно е степента на доверичвост да се базира и на зодията на човек.
Вижте класация на най-доверчивите към най-мнителните зодиаклани знаци:
1. Риби
Рибите са най-доверчивата зодия. Те са като малко врабче, което вижда доброто у хората, дори когато няма такова. Те прощават лесно и винаги търсят позитивното у другите, дори когато такова е почти невъзможно да се намери. Според някои хора това е пример за наивност, но пък Рибите наистина имат очи са хубавите неща в живота.
2. Везни
Везните са любезни и вярващи по природа хора. Те са лоялни и именно за това вярват на хората. Те са склонни да разкрият най-дълбоките си тайни пред човек, който не им е особено близък, само защото по някаква причина им е станал симпатичен. Везните не обичат да таят омраза в сърцето си, защото знаят, че омразата е отрова за душата.

3. Близнаци

Близнаците дават най-доброто от себе си на хората, именно защото лесно се им се доверяват. Те възприемат всяка дума за чиста истина. Дори след като са имали основание да се съмняват в приказките на определен човек, те пак биха му се доверили, ако той се постарае да убеди, че е направил грешка. Просто Близнаците вярват,  че всеки има право да сгреши.

4. Рак

Представителите на зодия Рак почти винаги са почтени и надеждни и смятат, че другите хора също са такива. Те са мнителни само, когато става дума за пари – тогава не се доверяват много лесно. Те са от типа хора, които броят парите си най-малко по три пъти преди да ги дадат на касата или на банковия служител. Иначе в личен план са доста доверчиви.

5. Дева

Девите са ту доверчиви, ту мнителни - зависи за всеки отделен случай. Те имат добри инстинкти по отношение на това кой е надежден и кой не. Хората от този знак имат склонност да се доверяват на личности с голям авторитет, с добра репутация, с професионално признание. Те са много подозрителни към всички останали, самопровъзгласили се "експерти", които нямат официална титла. В личен план също се влияят от репутацията на човек. 

6. Водолей

Представителите на зодия Водолей приемат хората по думите им, защото очакват всички да бъдат толкова откровени и честни като самите тях. Естествено те са супер изненадани, когато се окаже, че някой ги е измамил. Тогава наистина започват да се възмущават за недостатъците на човешката природа. Жените от тази зодия са по-доверчиви като цяло от мъжете.

7. Tелец

Телците вярват само на членовете на своето семейство и евентуално на някои свои приятели. Те не се доверяват лесно на останалите хора в живота си - колеги, познати, дори на половинката си в интимен план. Особено, ако веднъж някой разбие сърцето им чрез измама/изневяра, те никога повече не са склонни да вярват на противоположния пол.

8. Скорпион

Ако излъжете и веднътж човек от зодия Скорпион, той никога повече няма да ви се довери. Но пък, ако сте лоялни към него, той също няма да ви подведе никога и ще ви има за благонадеждни. С други думи, Скорпионът вярва до момента, в който някой не го излъже. Но пък не е добра идея да лъжете отмъстителния представител на тази зодия!

9. Стрелец

Стрелците не вярват на никого, но и самите те не могат да пазят тайни  и са склонни да подведат човек, тоест и на тях не може да се вярва много-много. Те могат да се доверят на случаен човек, но да си имат едно наум за своя най-добър приятел. Истинските Стрелци просто не са много лоялни, но пък а и не очакват лоялност от другите.

10. Козирог

Козирозите никога не вярват сляпо на хората. Те са твърде разумни и знаят, че доброто и лошото вървят ръка за ръка. Те винаги търсят скрит контекст в думите на хората, особено ако нещата изглеждат твърде хубави, за да са истина. Именно този факт често ги прави твърде самотни  и изолирани  – те предпочитат да са самотни, отколкото да бъдат предадени.

11. Лъв

Лъвовете са подозрителни по природа. Те смятат, че другите им завиждат за техните престиж и очарование и затова тяхното доверие се печели наистина трудно. Освен това представителите на този знак реагират винаги според поговорката: „Крадецът вика: „Дръжте крадеца!”.” Ако ги обвините в изневяра, те веднага ще ви заявят, че по-скоро вие им изневерявате.

12. Овен

Представителите на зодия Овен са леко параноични и мразят лъжците, като по презумпция смятат, че почти всички са лъжци. За тях на света има два вида хора – хора с лоши намерения и лъжци. Истинският Овен рядко се доверява, защото смята самото доверие за детинска проява. Може да ви отнеме цял живот да спечелите доверието на Овен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари