IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 юни

15 юни 2018 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ненадейно може да попаднете в доста неблагоприятна ситуация, да установите, че въпреки пасивното ви отношение някой е успял да ви въвлече в интрига. Реагирайте светкавично и се погрижете за доброто си име, дори да е с цената на по-остри реплики. Използвайте част от свободното време за спорт, за да стабилизирате енергетиката си.

Телец

Забелязали ли сте, че по Закона за всемирната гадост обикновено най-много работа има в петък? И днешният ден няма да е изключение, но пък за компенсация ще получите допълнителни приходи или предложение за допълнителна работа. Не бързайте да харчите парите, нито пък да отговаряте на офертата, съобразете се с дългосрочните си планове.

Близнаци

Желанията и възможностите ви ще се разминат и на моменти ще сте доста раздразнителни. Ще се наложи през повечето време да правите онова, което трябва, а не онова, което ви е приятно. Не се оплаквайте, действайте последователно. Колкото по-бързо си свършите работата, с толкова повече време ще разполагате за почивка.

Рак

Новини отдалече ще ви заредят с добро настроение. Ще са свързани с близки и с възможност да осъществите предпочитано от вас пътуване. Проявете снизходителност към нови познати, които се опитват да ви впечатлят. Дистанцирайте се без излишни обяснения.

Лъв

Част от околните ще са изключително раздразнителни, напористи, дори склонни към прояви на агресия. Реагирайте с усмивка и чувство за хумор, едва ли ще ги убедите, че постъпват неправилно, затова няма смисъл да си губите времето. Обещавайте само неща, които наистина можете да изпълните.

Дева

Енергетиката ви е стабилна и едва ли нещо би могло да смути душевното ви равновесие. Някой ще ви потърси за съвет или да сподели тревогите си. Проявете разбиране, съчувствие, но се въздържайте от предложения за материална подкрепа. Ако дадете пари назаем едва ли ще си ги получите обратно.

Везни

Въздържайте се от прояви на прекален ентусиазъм по време на обсъждане на актуалните задачи. Не омаловажавайте сложността им, защото ще ви натоварят с допълнителни ангажименти, с които може и да не се справите. Давайте си сметка не само за професионалните качества, но и за здравословното си състояние.

Скорпион

Емоционални сте и имате желание да споделите чувствата си с колкото е възможно повече хора. Помислете дали сте оскърбили или разочаровали някого от близките си. Сега е моментът да докажете, че е било грешка и че всъщност ги харесвате.

Стрелец

Уважавайте чуждото мнение и не пренебрегвайте препоръките на близките си. Опитайте се да правите нещата по необходимост, а не на инат. Ще постигнете много повече, ако се синхронизирате с останалите членове на екипа.

Козирог

Използвайте свободното време, с което разполагате за самообразование, попълване на липсващите ви знания или усвояване на актуална информация за бранша, в който работите. В някой от следващите дни ще се окаже необходимо и ще ви помогне да стабилизирате или дори да подобрите позициите си.

Водолей

Ще успеете да довършите повечето от започнатите задачи, но в резултат на положените усилия ще усетите леко напрежение и снижение на тонуса. От прекалено много информация мислите ви ще са доста хаотични. Създайте си някакво развлечение вечерта, за да възстановите душевното си равновесие.

Риби

Идеите ви са интересни, но близките ви може да ги възприемат с умерен оптимизъм. Не се сърдете и не се опитвайте да ги убеждавате. Заемете се самостоятелно с каквото ви е по силите, първите резултати ще заинтригуват вниманието им и ще получите очакваното съдействие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари