IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юни

17 юни 2018 07 00

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от прояви на щедрост, разточителност и благотворителност за съмнителни каузи. Не е желателно да давате пари назаем и да правите дългосрочни инвестиции. Най-вероятно ще се окажете губещата страна.

Телец

Ще имате възможност да вложите допълнителни средства в проект, от който вече сте получили не лоши приходи. Направете го без опасения, ще стабилизирате позициите си. Анализирайте връзките, част от тях са натоварващи, време е да ги прекратите.

Близнаци

Не прекалявайте с разходите, опитайте се да си наложите някаква финансова дисциплина. Днес ще се почувствате добре и ще повишите тонуса си, ако отделите време за спорт. Не се опитвайте да разгадавате чужди тайни.

Рак

Не се съгласявайте да участвате в чужди семейни спорове, дори да са на много близки приятели. Наблюдавайте и мислете за проблемите, свързани със собственото ви поведение. На някакво публично мероприятие ще имате възможност да изявите скритите си таланти и ще ви е много забавно.

Лъв

Импулсивни сте и прибързани. Преценявайте изказванията си, ще огорчите близък и ще съжалявате. Вместо за ехидни забележки използвайте дар-словото си за спечелване на привърженици. С малко находчивост ще преодолеете съществуващите лични конфликти.

Дева

Новите познати ще ви помогнат да подобрите отношенията си със старите партньори. Не е изключено да получите някаква материална придобивка, която ще ви зарадва. Не се отказвайте от идеята за кратко пътуване към непозната дестинация, където ще научите интересни неща.

Везни

Настроението ви е романтично. Не се вторачвайте в отегчителни практически занимания. Импровизирайте, излезте сред природата, вижте се с приятели. Ако не с много, то поне с един, но най-любим.

Скорпион

Ще се изправите пред трудна ситуация, свързана с роднинските отношения. Следвайте принципите, интуицията, знанията и опита си. Не забравяйте, че отговорността за вашия живот си е изцяло ваша. Любимия човек може да прояви разбиране, но решенията трябва да взимате самостоятелно.

Стрелец

Подгответе се за изненади. Но пък и се подгответе, че част от тях може да не са от най-приятните. Ще напреднете с целите си, но ще се наложи да се справите и с нечия упорита съпротива и отричане на способностите ви.

Козирог

Не оставайте сами между четири стени. Опитайте се днес да общувате целенасочено, да обменяте информация, да сте сред хора. Не отказвайте покана на приятели за разходка или вечеря на открито. Ще се изненадате на хрумванията им.

Водолей

По-възрастни роднини имат нужда от грижа или поне от присъствието ви. Не ги пренебрегвайте. Подарете на близките си чувства, а не материални придобивки. След време ще установите колко е важна духовната близост.

Риби

Разговор с приятел ще ви покаже характера му/ѝ в съвсем друга светлина. Ще установите, че начинът ви на мислене доста се разминава и че няма начин да отговори на очакванията ви. От друга страна, обаче, изцяло ще ви подкрепи в професионален план. Не изпадайте в крайности, никой не е идеален.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари