IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 юни

18 юни 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако някой се опита да привлече вниманието ви с оригинални идеи и необичайни предложения ще удари на камък. Днес изобщо не сте склонни да рискувате, решенията ви ще се базират само на реални факти и възможности. Подходящ момент да се занимаете с финансите си.

Телец

Бързо ще се справите с всичко изостанало. Резултатите ще ви позволят да си създадете ясна представа за собствените си позиции и предпочитания. Не е изключено да получите малка награда, подарък или да чуете висока оценка за работата си.

Близнаци

Ще получите допълнителни задачи, които ще ви принудят да действате по-интензивно и да сте по-инициативни. Постарайте се, в края на деня ще се убедите, че не е било напразно. Ще ви отправят интересно предложение, което си заслужава да обмислите.

Рак

Проявете любезност към околните, особено ако ви предлагат помощ и съучастие. Разчитайте на по-младите си колеги. Те може да не са достатъчно опитни, но са по-искрени и старателни. Има вероятност да получите допълнителни финансови постъпления.

Лъв

Ще се справите със задачите си по-бързо от обикновено и не е изключено да ви хрумне да си тръгнете от работа по-рано. Не го правете. Участвайте във всички дискусии и изслушвайте търпеливо мненията. Ще направите полезни заключения.

Дева

Очарователни сте и пробивни. Ще постигнете много, ако насочите усилията си към дейности, зависещи от външни фактори. Околните ще се съобразяват с мнението ви и ще ви подтикват към прояви на инициатива.

Везни

Почти през целия ден някой ще споделя с вас проблемите си и ще ви търси за съвет или споделяне на личен опит. Не приемайте чуждите грижи прекалено на вътре. Препоръките ви може да се окажат неприложими и вместо благодарност да чуете обвинения.

Скорпион

Задачите ви ще са свързани с контакти с непознати. Въздържайте се от резки изказвания и прояви на недоволство, които биха подействали отблъскващо на събеседниците ви. Ще постигнете много, ако сте дипломатични и търсите компромисни варианти.

Стрелец

Проверете сроковете на задачите си и се заемете със спешните още в началото на деня. Съобразявайте се със специфичните особености на събеседниците си и се постарайте да се изразявате максимално ясно. Възможно е думите ви да получат грешна интерпретация и да станат повод за разправия.

Козирог

Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда на пръв поглед. Началото на деня ще е свързано с някаква неприятност или поне случка, която вие преценявате като неприятна. Запазете спокойствие. Съвсем скоро ще установите, че твърдението „всяко зло за добро“ е напълно основателно.

Водолей

Ще ви напомнят за неизпълнено обещание или пропуснат срок. Каквито и да са били причините ще прозвучат несериозно, така че се заемете и оправете нещата. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и намалете контактите.

Риби

Леко хаотични и импулсивни сте днес. Решенията ви може да са правилни, но да се окажат прибързани. Не се опитвайте да се състезавате с времето. Проявете последователност и не превръщайте упоритостта в инат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари