IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 18-24 юни

18 юни 2018 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 18-24 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Пазете си силите и се грижете за собствените си удобства. Поведението на околните на моменти сериозно ще ви „изважда извън релси“. Постарайте се да не реагирате. Не давайте съвети на приятелите, така или иначе няма да ги изпълнят. Отделяйте повече време за спортни и интелектуални занимания. Предстоят доста срещи, а от вас зависи да реализирате кратко пътуване или да го отложите за по-нататък. Наблюдавайте поведението на партньорите си, някой упорито се опитва да привлече вниманието и да спечели благоразположението ви.

Телец

Представителите на вашия знак принципно не обичат да бързат, но през тази седмица събитията ще се подреждат така, че непрекъснато ще сте „на горещия стол“. На работното място важните решения ще са свързани с вашето мнение. На партитата с приятели настроението ще ескалира благодарение на вашето чувство за хумор. Не е изключено да участвате и в някакво спортно състезание, но бъдете внимателни, от прекалено старание да не си причините травма. Любовните емоции ще са сравнително спокойни, но за сметка на това перманентни.

Близнаци

Още няколко дни Слънцето ще е във вашия знак, а присъствието му там ще ви осигури стабилна енергетика и прилив на сили. Текущите задължения ще са в рамките на обичайното. През тази седмица е подходящо да отделите време за справяне с битови задачи, леки ремонти, организация на интериора. Ако сте набелязали покупки, свързани с тези занимания, то ще намерите каквото търсите и ще сте доволни от резултата. Предстоят и кратки пътувания с развлекателна цел, където ще се запознаете с интересни хора. Вие обичате да общувате, но не давайте поводи за ревност на любимия човек.

Рак

В края на седмицата Слънцето ще навлезе във вашия знак и присъствието му там ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще станете много по-решителни, целенасочени и магнетични. Ще комбинирате успешно текущата работа с новите си интереси, ще разполагате с достатъчно време за развлечения. Приятелите няма да ви оставят на спокойствие, активно ще търсят компанията ви. Любовните емоции ще са интензивни и страстни. Наслаждавайте се на развлеченията и не си разваляйте настроението заради дреболии.

Лъв

Не е за вярване, но през тази седмица ще реализирате детективските си умения и ще удовлетворите любопитството си. Ще установите, че обстановката на работното място не е такава, каквато изглежда на пръв поглед и че както в работата, така и във взаимоотношенията има „подводни камъни“. Задавайте въпроси, търсете мнения. Само така ще се ориентирате на кого можете да разчитате и от кого трябва категорично да се дистанцирате. Приятелите също ще споделят тайните си с голямо желание. Ако искате да им помогнете да се справят с проблемите си, бъдете откровени. Истината, дори да е болезнена, обикновено е полезна. Финансовото ви положение ще е стабилно, не е изключено да получите и някаква материална придобивка или подарък.

Дева

Една от резултатните ви седмици. Първо подредете задачите си по важност и започнете с отложените или неизпълнени задължения. Умението ви да забелязвате детайлите ще е много полезно. Ще се справите и с дейности, свързани с държавната администрация и финансови учреждения, защото отношението на служителите към вас ще е доста благосклонно. В свободното време ще сте сред приятелите си и ще правите нещата, които ви харесват. Не е изключено някой да ви покаже недвусмисления си интерес към вас. Е, ако няма сериозни пропуски във възпитанието и поддържа перфектен външен вид може да получи от вас някоя и друга окуражителна усмивка.

Везни

Спокоен период, в който ще можете да действате с равномерен ритъм. Дори да се натъкнете на някакви неясноти в текущата работа ще сте в състояние да се справите самостоятелно. Ще разполагате с достатъчно време за интелектуални развлечения и ако си осигурите подходяща компания, ще се наслаждавате на предпочитаните от вас жанрове. Срещите с приятели ще са пълноценни, защото те с удоволствие ще ви изненадват с мили жестове. С любимия човек също няма да скучаете. Не само ще освежите отношенията, но и ще намерите сили да обсъдите старите грешки и завинаги да освободите съзнанието си от тях.

Скорпион

Тонусът ви е стабилен и седмицата ще се стопи като лятна градушка. В професионален план ще отбележите напредък. Ориентирайте усилията си към работата с нови проекти, защото ще получите подкрепа за реализацията им от най-високо ниво. А може би и спонсорство. Що се отнася до неформалните ви занимания, хоби и предпочитания, ще се запознаете с личност, с която ще установите, че имате много общи интереси и теми на разговор. Разширявайте контактите си, но не смесвайте партньорството с любовта. Романтичните емоции също ще са окуражаващи. Любимият човек ще се съобрази с предпочитанията ви, а необвързаните най-после ще спрат погледа си на нещо конкретно.

Стрелец

Настъпи моментът за трудните задачи. Енергетиката ви е толкова висока, че „не ви свърта на едно място“. Време е за дейности, изискващи усилия и внимание. Ориентирайте се към ангажименти, свързани с пътуване, покупки, доставки, като например битов ремонт или ремонт на автомобила. Предложете помощ на приятелите си, които са се захванали с такива отегчителни занимания. Те ще са доволни, а вие ще се забавлявате с комичните ситуации, които се получават по време на работата. Където не ви достигат физически умения, предлагайте идеи. Едва ли в почивните дни ще се отдадете точно на почивка, но при всички случаи няма да ви е скучно и ще сте доволни от постигнатите резултати. Не прекалявайте с храни и напитки.

Козирог

Основно място в мислите ви през тази седмица ще заемат въпросите, свързани с финанси. Каквито и планове да си правите в крайна сметка ще се налага да ги съобразявате с финансовите си възможности и, установявайки, че не разполагате с достатъчно пари, е много вероятно да решите, че не ви се полагат забавления. Проявете пестеливост, но не се отказвайте от мечтите си, животът е пъстър. Докато излезете в отпуск или тръгнете на пътешествие ще се случи какво ли не. Въздържайте се от спорове с шефа. Те съвсем няма да помогнат за повишаване на приходите ви. Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас. Ще имате реална възможност за изява и за да се възползвате, ще трябва да реагирате светкавично.

Водолей

Емоционалното ви състояние е нестабилно, прибързани сте, скептични и в състояние да се изнервите от дреболии. Като начало намалете контактите, за да стабилизирате настроението си. Ще се справите с професионалните задачи, но не е желателно непрекъснато да спорите и машинално да отричате всяка споделена идея. Повече слушайте, повече наблюдавайте и по-малко обсъждайте намеренията си. Ще постигнете целите си, ако не навлизате в чужда територия и не се противопоставяте на ничии интереси. Близките няма да ви се противопоставят, ако не ги контролирате непрекъснато и ги оставите да се справят самостоятелно.

Риби

Отстоявайте правата си. Ако непрекъснато сте плътно ангажирани на работното място и често се налага да оставате допълнително, помислете не е ли крайно време да повдигнете въпрос за промяна на условията: заплата, отпуск, удобства, бонуси. Действайте решително, но деликатно. Избирайте подходящия момент. Ще получите одобрение, ако не сте настъпателни. В личен план периодът ще е приятен. Отделяйте повече време за любимия човек, не се застоявайте у дома. Организирайте си развлечения без чуждо присъствие, обсъждайте проблемите, говорете открито за чувствата си и за перспективите. Ще постигнете повече от това, на което сте се надявали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари