IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е любимата ни музика според зодията? (1 част)

21 юни 2018 14 30

Овенът се нахъсва с любимото парче

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Музиката прави живота ни по-хубав. Слушайки любимите ни парчета, ние се пренасяме в друго измерение и забравяме за проблемите. Различните мелодии могат да предизвикат буря от емоции у хората. Понякога те са начин да изразим чувствата, които таим дълбоко в себе си. 

Хората имат свои индивидуални предпочитания за музика. Едни обожават джаз, други народна музика, трети рок или метъл, четвърти пък обичат да слушат няколко различни стилове и не се срамуват  от това. Понякога влечението към определен певец или група се предава от поколение на поколение. Друг път човек сам избира какво да слуша. 

Всеки от нас е имал трудни моменти, в които обича да остане сам и да слуша някое парче с часове. Това е музиката, която му помага да превъзмогне болката и лошото настроение. Но дали изборът на жанра не се корени някъде в астрологията? Ето каква музика е подходяща за всеки зодиакален знак: 

Овен (21 март - 19 април)

Музикалният жанр, който описва най-добре овните, е рокът. Представителите на тази зодия с удоволствие слушат най-различни стилове музика, но този най-много им приляга на сърцето. 

Като доста активен и много оптимистично настроен зодиакален знак, овенът трябва да слуша рок и подобен стил музика, за да задържи адреналина в себе си и се нахъсва. Това може да става по всяко време – на път за работа, преди среща, във фитнес залата. 

Телец (20 април - 20 май)

Този знак харесва класиката в жанра. Що се отнася до музика, той не обича новите хитове, а по-скоро позабравените стари парчета. Например от българската естрада, класически рок, поп парчета от 80-те. Причината е, че те му напомнят за доброто старо време. 


Телците обичат да поздравяват близки и приятели с песни. Те винаги ги свързват с някой общ спомен, който другите най-вероятно са забравили. 

А когато нещо ново – албум или песен се хареса на този знак, той бърза да го сподели с всички. 

Близнаци (21 май - 20 юни)

Те обичат да слушаш почти всяка музика, но най-се кефят на тази, на която могат да танцуват. Причината е, че в себе си имат много енергия и нямат нищо против да я изразходят с танци. 
Много близнаци харесват техно и днес миксове, както и музика, която ги предразполага за сладки приказки с приятелите. 

Рак (21 юни - 22 юли)

Хората от тази зодия са доста сантиментални и емоционални. Те искат да усещат музиката с всяка част от тялото. Затова баладите  са едно от нещата, които могат да ги „разтопят“.

Също така всяка песен, която има смислен текст, разказващ за някаква история, се харесва от раците. Те обичат да са чат от магията на музиката. 

Лъв  (23 юли - 22 август)

Хората с тази зодия са лидери по душа и не случайно слушат лидерите на сцената. Те обичат различни стилове, но един от най-любимите им е поп жанрът. Лъвовете харесват песни, на които да пеят и танцуват. Винаги следят най-новите сингли на пазара.

Представителите на този знак не само се интересуват от най-новите албуми на любимите си изпълнители, но и от новините около техния личен живот. 

Дева (23 август - 22 септември)

Един от най-интелигентните зодиакални знаци. Девата се нуждае от хубава музика, която да „развинти“ въображението й. Жанрът, който най-много допада на тази зодия,  е класическата музика. Девите се вдъхновяват, когато слушат известни класически произведения, но се увличат и по други стилове, стига парчетата да им допаднат най-вече като текст. Те определено предпочитат смислените текстове. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
opisanoto za moiata zodia ne e viarno za men . trudno 6te se nahusam za ejednevieto osobeno ot rok
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар