IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-годишно дете се грижи за аутфита на майка си

18 юни 2018 13 20

Жената с радост носи неговите съчетания

Instagram | Facebook | Twitter (h/t: babble)

Instagram | Facebook | Twitter (h/t: babble)

Събуждане по няколко пъти през нощта, гладене, пране, чистене и подреждане на къщата с ревящо бебе... Тези неща са част от ежедневието на много майки и бащи. Да, не е лесно да приспиш детето и да вършиш още куп неща, особено ако си самотен родител. Но когато малчуганите пораснат и започнат да разбират какво ви е, всичко се променя.

Едно от най-очарователните неща на родителството е споделянето на хубавите моменти. Понякога ви се иска времето да спре и малкото ви момиченце или момченце да не пораства, за да може да му се порадвате още малко. Самър Белеса е от онези родители, които обичат да прекарват свободното си време с децата. Тя има 3-годишен син Рокуел, с когото споделя всичко. Наскоро младата жена открива, че момчето ѝ има вкус за дрехите. Докато бърза сутрин и се чуди какво да облече, детето на няколко пъти ѝ дава съвети за аутфита й. При това някои от тях са доста сполучливи.

Актрисата решава да разчупи стила си и за една седмица да се облича с дрехите, които детето ѝ предлага. След това показва всичко в блога си. „Беше с терапевтична цел – да си разменим ролите за малко. А той остана много щастлив, че взимам предвид неговото мнение“, пише Белеса в социалните мрежи. „Едно от любимите ми съчетания“, пише под снимка на актрисата, която е облечена с черен панталон на бели точки, съчетан с тениска със щампа на Мики Маус.

Младата майка не се притеснява да сложи три четвърти шарени чорапи с кецове, дори две различни обувки. От коментарите под снимките установява, че комбинациите допадат на много хора.

Кое от съчетанията на дрехи и аксесоари, създадени от 3-годишното дете, ви харесва най-много?

Източник: Instagram | Facebook | Twitter (h/t: babble)

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари