IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 юни

19 юни 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Нетърпеливи сте и в известен смисъл безкомпромисни. Не реагирайте твърде остро на чуждите грешки и пропуски и не очаквайте, че околните ще могат да поддържат вашето темпо. Помогнете, вместо да критикувате.

Телец

Не отлагайте нищо от набелязаните задачи. Мобилизирайте се и се опитайте да свършите всичко в срок. Ще разполагате с достатъчно свободно време след това. Използвайте го само за себе си.

Близнаци

Не всичко ще се получава според предвижданията ви. Може би ще отложите някои срещи или пък очаквана информация и документи ще закъснее. Изобщо, адаптирайте се към обстоятелствата и се постарайте да сте максимално подредени. Така поне ще избегнете опасността от глупави грешки. 

Рак

Някой от обичайното ви обкръжение днес цял ден ще си прави експерименти с търпението ви. Ориентирайте вниманието си върху текущата работа и не реагирайте на провокациите. Нямате нужда от конфликти, които да ви превърнат в обект на обсъждане.

Лъв

Занимайте се преимуществено с оформяне на административни въпроси и изпращане на официални писма. Ще избухне остър спор между вас и колега на професионална тема. Ще получите подкрепа от шефа или друга личност на високо ниво в йерархията. Ще ви помогнат да разрешите проблема в своя полза.

Дева

Ще ви хрумнат оригинални идеи за довършване или корекция на стари проекти. Резултатът ще е повече от добър и ще ви зарадва. Вечерта предстоят интересни преживявания.

Везни

Ще се наложи да отделите известно време и да се занимаете с уреждането на финансов въпрос. Заредете се със спокойствие и с най-чаровната си усмивка. Ще се справите толкова по-бързо, колкото по-добро впечатление направите.

Скорпион

Необичайно бързо ще се справите с основните си задължения. Ще се наложи да обсъдите някакъв материален или имотен въпрос с близките си. Съобразявайте се с характера на събеседниците си, може да оскърбите някого и да съжалявате за постъпката си.

Стрелец

Ще получите достъп до информация, която не е популярна. Не се намесвайте в чужди дела дори при условие, че някой търси съдействието ви. Не е изключено да ви обвинят в несъществуващи грешки. Ще присъствате на интересна дискусия.

Козирог

Тонусът ви е стабилен и сте сигурни в действията си. Ще успеете да разпределите вниманието си между няколко задачи едновременно. Ако възложите част от работата си на някого, то контролирайте изпълнението без излишни емоции.

Водолей

Постарайте се да си наложите равномерно темпо на работа, защото ще се наложи да се справите и с някои допълнителни ангажименти. Осигурете си кратка почивка, ако усетите главоболие или лека замаяност. Ще стабилизирате енергетиката си, ако след работа посетите сауна, басейн, салон за масаж.

Риби

Първоначално ще се наложи да се концентрирате върху професионалните занимания. Те ще са в рамките на очакванията ви и следващата стъпка ще е свързана с уреждане на лични отношения. В края на деня вероятно ще се наложи да отделите време за родителите си, които имат нужда от съдействие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари