IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс роботът Саманта - може да е страстна, но може и да отказва секс

19 юни 2018 15 20

Създателят й уверява, че роботът разпознава агресивните докосвания

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Секс роботът с изкуствен интелект Саманта вече е научена да отказва полов акт, ако „не е в настроение“, съобщава Mirror.

Нейните създатели уверяват, че куклата е със специален датчик, който може да разпознае по-агресивните и „неуважителни“ докосвания.

Мъжът, който я е изобретил – испанецът Серхи Сантос демонстрира уменията й за самостоятелно взимане на решение във връзка със секса по време на презентация пред ученици във Великобритания.

Сантос уверява, че неговият робот може да превключи между няколко режима като напълно да промени поведението си. В настройките може да се настрои на семейна, романтична или страстна Саманта.

Саманта може да се превърне в масово производство. В началото на юни бе публикувано изследване, в което се говори, че терапевтичните свойства на секс куклата не са доказани.

Все пак съпругата на Сантос уверява месеци преди това, че появата на Саманта в дома им спасила брака им и обясни, че роботът е полезен при решаване на семейни проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари