IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как флиртуват мъжете от различните зодии?

19 юни 2018 14 40

Вижте мнението на астролозите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

Овните са пробивни хора, обичащи незабавно да вземат това, което смятат, че им се дължи. Което често води до сблъсъци, особено в отношенията. Когато един Овен прави опит за флирт може да изглежда наивен и груб. Въпреки че представителите на тази зодия не се проявяват като майстори на флирта, тяхната искреност пленява и очарова. Когато преминат във връзка обаче показват голяма ревност. От една страна това е сладко и гали егото на партньора, но от друга - изненадват с постоянството си. 

Телец

Телецът е човек, който крачи бавно към реализацията на всяка своя цел. Действията им са пълни с достойнство, обмислят всеки свой ход, а естествената им сдържаност не позволява открито да кокетничат. Не може да се каже, че представителите на този знак не флиртуват изобщо. Те го правят, но само в границите на тяхното разбиране. В резултат на това се оказва някак неясно дали са флиртували или просто така е изглеждало. Само ако имате сериозен интерес към мъж от тази зодия можете да забележите, че той предприема стъпки към вас. Ако и вие покажете, че има обратна връзка, той ще започне да ви ухажва доста по-открито.

Близнаци

Близнаците обожават флирта. За тях това не е само етап към връзка, но и една много вълнуваща игра. Много от мъжете от тази зодия флиртуват с лека ръка, без да се замислят, че партньорът отсреща може да вложи чувства. А в повечето случаи те го правят на шега, за самия спорт. Защо трябва да означава повече за някой друг? Това често води до объркване, защото често в него се влюбват няколко жени, които са готови да се борят за сърцето му. А той дори рядко знае, че е в романтичен триъгълник.

Рак

За всеки Рак флирта е най-добрият начин да покажат, че даден човек е интересен за тях. Но често бъркат симпатията с интимността и не влагат никакво романтично послание. Много хора получават знаци на внимание от тях, които после се чудят дали въобще са харесвани. И тайната е, че никой не е. Когато показват заинтересованост те не хабят думи, а го показват с дела. Да бъдеш с представител на тази зодия се изисква искрен ангажимент.

Лъв

Това е господарят на флирта. Романтичните заигравки за него са детинска игра, но често пръска своя чар и създава усещането за флирт у повече евентуални партньори. Умениета в комуникацията само засилват този ефект, който често води и до разочарования, защото се оказва, че флиртът за него е игра. Дори и във връзка, той няма да спре с флиртовете, защото те са като негова емоционална храна. Лъвовете могат да спечелят сърцето на всеки от противоположния пол. Любопитното е, че другите определят действията му като романтични, а той често не влага такъв смисъл. 

Дева

Девата не флиртува в обичайния смисъл на думата. Сблъсквайки се с признаци на внимание, те предпочитат да го играят непревземаеми, да се преструват, че не го е грижа. Отстрани изглежда дори, че се страхуват от връзка. Разбира се, това схващане не идва от нищото, но не отразява реалността. Рано или късно представителите на този знак се предават под натиска на ухажването и започват да отвръщат. И тогава вече имаме възможност да наблюдаваме как изглежда флирта от тяхна страна. В опит да спечелят партньор те предимно му помагат в различни ситуации, което не е много ясен романтичен знак.

Везни

Везните са любители на флирта. В комуникацията обаче винаги демонстрират своите качества, а те знаят как да се представят в най-благоприятната светлина. Интересно е, че за много от Везните флиртът се превръща в навик. Спасява ги това, че под този знак се раждат талантливи хора, които в комуникацията винаги влагат артистизъм.

Скорпион

По време на флирт те са истински хищници. Те не обичат да живеят утре, така че етапите на ухажването са им скучни. Ако човек роден под този знак реши, че иска да има връзка с някого, той просто го избира като жертва, и го преследва без много шум. До крайната победа. Един поглед на този хищник е достатъчен за да разбере една жена, че е желана. Когато неговите оръжия не достигат за краен успех е готов да тъкат интриги, както и да създават "случайно обстоятелства", които да го изтъкнат в дадена ситуация. Друг човек би си помислил, че тези манипулации са твърде сложни, но Скорпионът не може да се отърве от желанието да ловува.

Стрелец

Стрелците са очарователни хора с голямо чувство за хумор. Те улавят веднага вниманието, особено ако искат да ги забележат. Стрелецът флиртува искрено, няма да прави празни обещания, за да изпъкне. Разчитат единствено своите възможности и чар. Проблемът при него е, че партньорът често хлътва сериозно, а Стрелецът е любител на еднократните страстни изживявания. Пък и не е длъжен да обяснява, че не търси партньор за цял живот.

Козирог

Козирог, който флиртува, прави доста абсурдни действия, които не се връзват с ухажване. Рядко представители на тази зодия са наистина в състояние да очароват и да привлекат вниманието. Най-често те са просто там, наблизо, готови да ви изпратят до вратата. Но за романтика чак... Това не означава, че любовта с Козирог е скучен и няма да се усмихвате. Просто, те не са майстори в съблазняването. За сметка на други области.

Водолей

Водолеите са сред професионалистите в областта на флирта. Ако получаваха пари за всеки успешен - ще бъдат милионери. Те са един истински фойерверк от остроумие, изобретателност, хумор, имат завладяваща усмивка. Ако обектът на неговия флирт отговори със същото - той е дяволски очарователен. Единствената слаба черта на Водолеите е, че понякога прибързват с флирта и не разчитат правилно знаците.

Риби

Рибите са хора, пълни с противоположности. И няма нищо изненадващо в това, че и флиртовете са им противоречиви. От една страна са много нежни, мили и искрени. Но в същото време за тях сексът на първа среща е нещо нормално след флирта. И се изнервят, ако не стане тяхното. Но трябва да имате предвид, че мъжете от тази зодия, когато започват един флирт, са го обмисляли дълго. Не е първична реакция. 

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари