IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е любимата ни музика според зодията? (2 част)

22 юни 2018 14 30

Стрелците обичат парчета, на които да се разкършат

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Музиката прави живота ни по-хубав. Слушайки любимите ни парчета, ние се пренасяме в друго измерение и забравяме за проблемите. Различните мелодии могат да предизвикат буря от емоции у хората. Понякога те са начин да изразим чувствата, които таим дълбоко в себе си.

Всеки от нас е имал трудни моменти, в които обича да остане сам и да слуша някое парче с часове. Това е музиката, която му помага да превъзмогне болката и лошото настроение. Но дали изборът на жанра не се корени някъде в астрологията?

След като вече ви представихме музикалните предпочитания за първите шест зодии, ето любопитна информация и за останалите знаци:

Везни (23 септември – 22 октомври)

Каквото и да правят, везните не могат без музика около тях. Те се управляват от Венера – планетата на любовта. Затова предпочитат баладите или парчетата, в които се говори за това пламенно чувство. Пускат си и класическата музика, което се свързва с това, че подражават на определени правила и норми в обществото.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Хората под този знак са много емоционални и страстни. Нуждаят се от музика, чрез която да изразят какво има в душата им. За тях хип-хопът и рапът са по-груби жанрове, но в тях също се говори за чувства и това им допада. Предпочитат да ходят на концерти на живо и голяма част от тях залитат по хардрок или поп. Ако някой жанр им стане любим, то това е доживот.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците харесват музика, която ще ги накара да станат от масата и да се разкършат на дансинга. Те не се ограничават само с един жанр, а слушат какво ли не. Увличат се доста повече по чуждестранни музиканти, отколкото по родни. Независимо дали си пускат парчета от Индия, Латинска Америка или Карибите, те се забавляват, което е най-важното, нищо че понякога не разбират значението на текста.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Хората с тази зодия са тежки характери, с които не всеки се разбира. Жанрът, който говори най-много за тях е джазът. Попът също е предпочитан от Козирозите. Представителите на тази зодия обичат да изпипват детайлите и затова харесват по-сложни парчета, създадени с много труд. Понякога си пускат произволни плейлисти, припяват и танцуват на тях с часове.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Един от зодиакалните знаци, който винаги върши всичко по своите собствени правила и не приема чужди. Предпочитайки да бъдат оригинални, Водолеите слушат неща, които не се харесват на масата. Например алтернативна електронна или рок музика.

Риби (20 януари – 18 февруари)

Те са много чувствителни. Обичат класически соул, фънк и диско парчета. За тях музиката е начин за откъсване от скучното ежедневие. Тъй като са нежни натури, обожават по-мелодични неща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
slu6am muzika kogato imam nujda da mislia za ne6to , kogato nabliudavam .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар