IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 юни

20 юни 2018 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Началото на деня ще е доста монотонно. Важните срещи и разговори ще се случат след обед. Проверявайте си съобщенията, вероятно ще ви поканят на парти, концерт или друга интелектуална изява, която е добре да посетите.

Телец

Нямате сериозни поводи за тревоги и настроението ви е оптимистично. Не е изключено да попаднете на предложение за допълнителна работа, свързана с творческите ви умения. Потърсете отзиви и проверете до колко може да е реално, преди да се кандидатирате.

Близнаци

Несправедлива забележка ще ви развали настроението. Ще ви направи мнителни и неспокойни. Опитайте се да прецените ситуацията от различни гледни точки, може да се окаже полезна. След като се успокоите всичко ще ви се получава далеч по-лесно. 

Рак

Въздържайте се от каквито и да било покупки днес. Ако все пак се налага, то проверявайте съдържанието и качеството на продуктите. Бъдете особено внимателни, ако търсите нещо лично за себе си. Не позволявайте да ви сугестират.

Лъв

Ще напреднете с уточняване условията по важна сделка. Опитайте се да обсъдите актуалните си идеи с шефа, ще ви разреши да ги приложите. Намерете и проучете необходимата ви информация преди да вземете важно решение, свързано с битовото ви устройство.

Дева

Паметта ви е силна и сте в състояние да запомните огромно количество информация. Може да получите възможност за изгодна инвестиция, възползвайте се ако е в рамките на не повече от 2-3 г. Ще се справите успешно с професионалните задачи и уреждането на финансови въпроси.

Везни

Ще се случи непредвидено събитие, което ще се отрази негативно на концентрацията ви. Не се шашкайте излишно, ако забравите нещо или закъснеете за уговорена среща. Ще се справите с най-важните задачи, а отложените ще наваксате по-късно.

Скорпион

Ще установите, че има някакви промени в сградата, в която работите или в тази, в която живеете. Ще са положителни и ще ви харесат. Погрижете се добре за външния си вид преди да излезете от дома. Ще присъствате на необичайно събитие.

Стрелец

Изпълнявайте служебните си задължения старателно. Не давайте повод да ви обсъждат и не участвайте в коментари по адрес на други ваши колеги. Може да попаднете в някои конфликтни или напрегнати ситуации днес. Постарайте се да запазите спокойствие, не си правете прибързани заключения.

Козирог

Не надценявайте възможностите си и, ако има възможност да подреждате заниманията си, то започнете с най-лесните. Не е желателно да тръгвате на дълъг път, а още по-малко да шофирате. Проверете си всички вещи и документи преди да излезете от дома, може да забравите нещо важно.

Водолей

Разпределете задачите си така, че по възможност да ги довършите преди обед. След това може да се наложи да присъствате на непредвидено събитие. Не прекалявайте с „хапливите“ шегички, не всички имат вашето чувство за хумор.

Риби

Нещото, което най-много ще ви изнервя днес е липсата на ред около вас. Въпреки всичко е желателно да подреждате само своята територия и да не изисквате от околните да следват вашите правила. Изолирайте се за известно време, за да възстановите душевното си равновесие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари