IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 юни

21 юни 2018 05 20

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Реалността доста ще се размине с очакванията ви. Не тръгвайте на път, ако не сте сигурни, че сте готови да предприемете такова действие и не търсете виновни за случващото се. Контролирайте емоциите, в ранния след обед нещата „ще си дойдат по местата“. За решаване на битови проблеми се съобразявайте с мнението на близките си.

Телец

Не натрапвайте мнението си и не критикувайте чуждата работа. Опитайте се още от сутринта да „отделите зърното от плявата“ и се заемете с най-важното, като критерият ви трябва да бъде финансовият резултат. Въздържайте се от каквито и да било инвестиции.

Близнаци

Личен въпрос ще се окаже най-важен за днешния ден. Трудно ще се справите самостоятелно. Ще получите помощ от човека, от когото най-малко очаквате и с когото никога не сте коментирали проблемите си. Не се „връзвайте“ на шегите на колегите.

Рак

Не драматизирайте дребните лични конфликти и не си създавайте неоснователни съмнения по отношение на любимия човек. Ако ви липсват емоции по-добре създайте такива и за двамата, но да са положителни. Ориентирайте усилията си към уреждане на важните финансови въпроси.

Лъв

На работното място ще се разискват предимно спорни въпроси и обстановката може да се окаже доста напрегната. Реагирайте гъвкаво и използвайте фантазията си, за да насочвате дискусията в предпочитаната от вас посока. Не се безпокойте, ако се наложи да направите крачка назад, ще последват две крачки напред.

Дева

Не отказвайте съдействие за решаване на сложна задача, за която се разчита на вашия опит, независимо че може да е възложена на някой друг. Усилията ви ще бъдат забелязани и оценени високо. Реагирайте незабавно, ако усетите признаци на неразположение или друг здравословен проблем.

Везни

За всичко, с което се захванете ще ви е необходима допълнителна информация. Отделете малко време за усвояване на нови знания и се постарайте да не повтаряте стари грешки. В състояние сте да се възползвате дори от най-сложните ситуации, в които попадате.

Скорпион

Ще имате възможност да демонстрирате скритите си заложби и да стабилизирате позициите. Не е изключено да получите допълнителни финанси. Използвайте ги за покупките, които сте отложили преди време.

Стрелец

Откажете се от авантюристичните си помисли и бъдете особено внимателни по време на пътуване или при работа с машини и инструменти. Съществуват предпоставки за травма. Не обсъждайте финансовите си успехи, може да станете жертва на измамници.

Козирог

Ще ви бъде приятно да запълните времето си с интелектуални занимания и ще получите обнадеждаващи резултати. В личен план ще направите всичко, което сте предвидили и ще получите навременна помощ, ако ви е необходима. Хранете се в умерени количества и не прекалявайте с алкохола.

Водолей

Не подписвайте финансови документи и изобщо, ако е възможно, не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси. По отношение на професионалните задачи ще се натъкнете на непредвидени затруднения, но за сметка на това любовните отношения ще са в най-прекрасния си вид. Не се отказвайте от възможността да се забавлявате.

Риби

Приемете фактите такива, каквито са. Част от днешните събития може и да не ви харесват, но след време ще осъзнаете, че са били необходими. Съобразявайте се с мнението на любимия човек, обстановката ще е спокойна. Ако не се налага да пътувате, не го правете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари