IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азия и част от нейните мрачни тайни

23 юни 2018 12 00

В някои държави още има робство

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Азия е най-гъсто населеният континент в света. През последните години идеологията на европейските държави е проникнала в Азия, но все още има традиции, присъщи на ориенталските народи. Някои от тях наистина плашат.

1. В редица държави правителствата контролират прираста, като налагат стерилизация на жените. Лекарите са задължени да извършват тези операции и да спазват месечната ставка на броя на стерилизираните жени.

2. Момичетата в Бангладеш, които работят като проститутки, вземат стероиди, използвани за угояване на едър рогат добитък. С тяхна помощ те придобиват апетитна форма, популярна сред местните мъже. В бордеите е пълно с непълнолетни жени, които са продадени от родителите.

3. В Саудитска Арабия действат подразделения за борба с вещици. Те се занимават с търсенето и неутрализирането на магьосници и прокълнати предмети и обекти.

4. В Камбоджа три четвърти от населението живее под прага на бедността. Това насърчава просперитета на проституцията и търговията с девствени момичета. Почти винаги продавачите са роднини, включително и родители.

5. Южна Корея е сред процъфтяващите държави, но все още има широко разпространено робство в селските райони в отдалечените острови. Полицията знае за това явление, но не реагира.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Жибор ( преди 5 години )
Не в Южна Корея- в Северна е робството,робите от Севера бягат на юг и са готови на всичко,за да не бъдат върнати в Кимовия "рай"!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Наталия Бояджиева ( преди 5 години )
И за още някои тайни на Далечния изток можете да научите от книгите ми "Светлина от Изтока" (разкази за Китай) и "Лицата на Филипините".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар