IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да очаквате, ако обидите Овен, Телец...

24 юни 2018 14 15

Вижте как реагират различните зодии при обида

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понякога, колкото и да се опитвате, не можете да избегнете спорове и да не кажете нещо обидно. Преди да направите това, вижте какво да очаквате от човека насреща според зодията му. Естествено, ако вярвате на астролозите.

Овенът реагира на обидата агресивно и незабавно и изхвърля всички емоции на мига. Не се чудете, че на следващата среща дори няма да коментира какво се е случило. Но не се заблуждавайте – той помни всичко и няма да забрави критиките срещу себе си. Ако искате да го нараните – продължавайте отново. Трудно ще преживее двоен удар.

Телецът може дълго време изобщо да не реагира на обидни думи. На първо място, представителите на знака винаги имат по-важна работа, и второ, те дори могат да проявят съчувствие срещу използващия обиди. Но ако те станат сериозни, няма връщане назад – ще бъдете премахнати веднъж завинаги от списъка с приятели. И не само в социалните мрежи.

Близнаците могат да реагират на обидата много разнообразно. Например, може да се подиграват на човека, който я е изрекъл, да го представят в най-добрата светлина, или да се преструват, че нищо не се е случило. Или да вдигнат нечуван скандал – способността на представителите на този знак е почти неограничена.

Раците се опитват да приемат всяка обида много дискретно, но това невинаги е хубаво – поддържането на емоциите под контрол не е лесно. Представителите на този знак ще се опитат да ви обяснят спокойно с какво сте сгрешили. След това той ще обмисля ситуацията дълго време, ще подготви аргументи и ще ги изложи в още разговори. По принцип, ако не искате дълги и неприятни разговори – не обиждайте Рак.

Лъвовете се обиждат така ярко и изразително, че човек иска да го гледа отново и отново – наподобява изригване на вулкан. Очаквайте потоци от ярост дори и атака с пазена досега тайна за вас. Можете да опитате да се извините. Ако го направите искрено, Лъвът може да превключи на режим от гняв – в милост.

Девите са много опасни, когато някой ги обиди. Те едва ли ще се карат с вас и най-вероятно няма да отмъстят. Но ще се отдръпнат, със сигурност няма да ви помогнат в бъдещ момент, когато имате нужда. Тогава ще разберете, че сте сгрешили с атаката, защото Девата е отличен съюзник, незаменим помощник и е много трудно да намерим неин заместник. Друга лоша новина е, че искането за прошка е безсмислено.

Везните се обиждат много повече, отколкото изглежда. Те могат да продължат да общуват с вас с лекота, да помагат в труден момент, да предлагат своята помощ и да правят много други добри неща. Означава ли това, че да бъдат оскърбени е безнаказано? И тук не! Ако преминете границите, ще попаднете в списъка с хора, които са им безразлични. А по-лошо едва ли има...

Скорпионите се обиждат сериозно и им държи дълго време. Представителите на този знак имат много добра памет и никога няма да забравят как са били наранени, колко неприятни мигове са преживели. И за негодуванието, дори и малкото, ще ви се напомня повече от веднъж и при най-неподходящите обстоятелства за това. За Скорпиона е малко вероятно да скрие емоциите си и със сигурност ще разберете, че сте го обидили.

Стрелците не обичат да се обиждат. Те се опитват да забравят за неприятностите възможно най-скоро. И най-добрият начин да ги забравят е да премахнете източника на дразнене от зрителното си поле. Затова, ако обидите Стрелец, очаквайте дистанция. И със сигурност ще съжалявате, защото заедно със Стрелеца и приятелите му ще се отдръпнат от вас. А това си е загуба, защото в тяхното обкръжение обикновено има много добри и интересни хора.

Обиденият Козирог е непредсказуем и много опасен. Понякога той самият ще се радва да ви прости, но това реално не се случва – натрупаните емоции имат предимство пред здравия разум. Той ще помни този лош момент дълго време. И в някакъв момент ще ви го върне най-неочаквано.

Водолеят е много хитър и манипулативен знак. Ако го обидите и искате в някакъв момент тази обида да се забрави – няма да е лесно. Ще трябва да извършите редица добри дела за него, за да забрави. Нападнали сте? Подгответе се да работите упорито в полза на Водолей.

Рибите се обиждат качествено и могат да реагират рязко на всяка една малка дреболия. Да ви жегнат е в ДНК на тяхната природа. Така че, ако сте обидили Риби, може да се чувствате застрашени. И трябва да знаете, че сред тях има отмъстителни пирани. Така че е по-добре да не се заяждате с тях, ако не искате да спрете комуникацията завинаги.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
vsi4ko e do 4oveka . sklonna sum na mnogo komrpomisi .s o4akvaneto da se razmisli , govoria bez tulkuvania i bez da namesvam otno6eniata si kato rodna maika. tam turpenieto e za cial jivot , za da se oformi dobur 4ovek . govoria za otno6enia s kolegi , s hora ot obrkujenie , koito sa mi nikakvi , no triabva da komunikirame v ejednevieto . komentarut mi ne vkliu4va i liubim 4ovek , koito e specialen za men - tam s nego sum gotova su6to na mnoogo kompromisi , zaradi 4uvstva i vruzka.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар