IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 признака, че не ви трябва брак с мъжа до вас

22 юни 2018 15 00

Изпълнява ли обещанията си?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Бракът е институция. Много хора правят тази крачка от любов, на други не им стиска да се обвържат или предпочитат да бъдат свободни цял живот, трети подписват „по сметка“...

Психолози и брачни консултанти са на мнение, че най-добрият вариант е двама души първо да се опознаят добре излизайки на срещи, след което да поживеят за известно време на семейни начала и чак след това да сключат брак. Това е една от формулите за успешен семеен живот, но тя не работи при всеки. Причината е, че колкото по-дълга става една връзка, толкова повече фактори се появяват, които подлагат на изпитание мъжа и жената.

Винаги когато двама души се разделят, остават горчивината и хиляди въпроси. Всеки се чуди къде е сбъркал и дали не е можел да предотврати неприятното стечение на обстоятелствата.

Ето 6 признака, които ще убедят дамите, че мъжът до тях не е най-правилният за брак:

1. Ненавижда животни

По-голяма част от жените харесват животни и едва ли биха прекарали остатъка от живота си с човек, който не може да ги понася. Ако не обичат да общуват с кучета или котки, например, мъжете едва ли ще бъдат по-различни с хората. Представителите на силния пол, които прибират вкъщи животни или се грижат за тях в приютите, са по-състрадателни и емоционални партньори.

2. Не изпълнява обещания

Обещанията са всичко в една връзка. Ако гаджето ви не обича да си изпълнява обещанията и често лъже, помислете дали искате да имате по-сериозни отношения с него. Ще можете ли да му се доверите за цял живот?

3. Той вярва, че е г-н Идеален

Да си уверен в себе си и да имаш самочувствие, че си идеален, е интересна черта, но дразни жените. Никое момиче не харесва мъжете, които постоянно им натякват, че няма да намерят по-хубав партньор. Те постоянно изтъкват какво са постигнали и понякога с думите си по-скоро отблъскват жените.

4. Извинения и още нещо

Човек, който непрекъснато се извинява, че не е изпълнил някакъв ангажимент, с което разстройва приятелката си, не може да създаде здраво семейство. Жената ще го чака след работа с децата, той ще излиза с приятели, но колкото и да се извинява, връзката между двамата няма да е пълноценна.

5. Спори постоянно

Няма мъж и жена, които да не спорят помежду си, но в някои моменти това прераства в жестока караница, която не е приятна за никого. Ако не можете да излезете наглава с гаджето и той постоянно намира поводи, за да спори с вас, помислете преди да предприемете по-сериозната крачка за брак.

6. Обича упойващи вещества

Трябва да сте достатъчно умни, за да знаете, че връзката с човек, който взима разни наркотици, няма бъдеще и няма да доведе до нищо добро. Ако продължавате да се заблуждавате, че можете да го промените, ще затънете заедно с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари