IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 юни

24 юни 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се натоварвайте прекалено много. Доста хора ще ви търсят за помощ и съвет днес, но не ориентирайте вниманието си само към това. Отделете време за интелектуалните си нужди. Не е желателно точно днес да пазите диета.

Телец

Положителните преживявания ще са свързани с любовни емоции. Независимо дали сте във връзка или не днес ще усетите, че ви обичат и това ще повиши тонуса ви. Не крийте чувствата си, отговорете с взаимност и се наслаждавайте на романтичните си мигове.

Близнаци

Не се занимавайте с проблемите на близките си. Ще получите покана за парти от приятели. Възползвайте се на всяка цена. Ще бъде забавно и ще се запознаете с нови хора, имащи сходни с вашите интереси.

Рак

Преди обед се занимайте с дома си, с интериора, декорацията и цветята си, ако отглеждате такива. След обед си организирайте разходка сред природата в комбинация с кино, сладолед или друга предпочитана от вас и близките ви глезотийка.

Лъв

Погрижете се за физическото си състояние. Имате нужда от малко спорт, разходка или поне здрав сън. Не обсъждайте проблемите си, а ги анализирайте самостоятелно. Само така ще намерите правилното решение.

Дева

Не се вторачвайте в домакинските си задължения. Създайте си някакво културно развлечение, което ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение за следващите дни. Ако времето е лошо и не е подходящо за излизане, то и хубава книга ще свърши работа.

Везни

Неспокойни сте, леко раздразнителни и умърлушени. Постарайте се преди обед да не се натоварвате с тежки физически задължения. Може да разчитате на близките си, те с радост ще ви помогнат. За благодарност след обед им създайте някакво развлечение.

Скорпион

За всички въпроси, които ви безпокоят се посъветвайте с приятелите си. Ще чуете интересни предложения и ако се възползвате от тях, ще изчистите неяснотите в любовните отношения. Реагирайте спокойно на събитията, нищо няма да е толкова драматично, колкото ви изглежда.

Стрелец

Ще се окаже, че имате много повече работа, отколкото сте предполагали и това ще се отрази негативно на настроението ви. В крайна сметка, ще се справите с всичко, ще се почувствате важни и нужни. До вечерта настроението ви ще е много по-ведро.

Козирог

Избягвайте рисковите занимания и дейностите, свързани с големи разходи. Обстановката около вас ще е неспокойна, близките непрекъснато ще оформят отегчителни спорове. Уединете се, ако установите, че ви е трудно да ги изтърпите, а и не можете да успокоите ситуацията.

Водолей

Осигурете си лично време. Не се захващайте с дейности, изискващи прекалена концентрация и прецизност. Ако имате възможност да направите кратко пътуване или разходка сред природата, не пропускайте. Ще стабилизирате психиката си.

Риби

Прекалено сте чувствителни и се впечатлявате от факти, които в друг ден не бихте забелязали. Избягвайте контактите с хора, с които нямате общи теми на разговор или злоупотребяват с търпението ви. Отделете време за медитация с цел подобряване на съня.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари