IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 юни

25 юни 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Избягвайте двусмислените изказвания и не приемайте твърде драматично забележките, които ви правят. Добре е да сте критични, но се постарайте да сте и самокритични. Не подценявайте събеседниците си, особено ако не ги познавате твърде добре.

Телец

Погрижете се за уютната и естетична обстановка у дома. Вероятно ще получите мил подарък със сантиментална стойност, който ще ви зарадва. Вечерта организирайте някакво импровизирано забавление за близките си: разходка, вечеря на открито. Ще се почувстват неописуемо щастливи.

Близнаци

Редувайте рутинната работа с нестандартни и творчески дейности. Започнете реализацията на идея, която ви интересува. Може да се занимавате за съвсем кратко, но ще ви подейства освежаващо. Подбирайте събеседниците си, ако е възможно, за да съхраните доброто си настроение.

Рак

Не натрапвайте мнението си на близките, колкото и постъпките им да не ви харесват. Приемайте обективните факти спокойно, всеки има право на личен избор. Проявете сдържаност по време на делови контакти, за да не създадете погрешни впечатления за себе си.

Лъв

Настроението ви е нестабилно и силно податливо на странично влияние. Вероятно ще се наложи да промените плановете си по независещи от вас причини. Не го приемайте драматично. При всички случаи ще се справите с рутинните задачи, но тази промяна може да се окаже твърде полезна за перспективното ви развитие.

Дева

Проявете пестеливост и не се занимавайте с оформянето на големи финансови сделки. Обсъждайте всяка покупка с близките си и, ако е възможно, не се разхождайте по магазините. Избягвайте контактите с каквито и да било дистрибутори, защото ако се съгласите да купите една вещ, ще ви изтръскат портмонето до последната стотинка.

Везни

Ще попаднете в малко заплетена ситуация, при която ще с наложи от две злини да изберете по-малката. Не разчитайте на интуицията, а на логиката си и разумните аргументи. Крайният резултат ще е във ваша полза. Ще възстановите позиции, от които преди време се е наложило да се откажете.

Скорпион

Препоръчително е да насрочите за днес важните делови срещи и разговори или да се ориентирате към служебни пътувания, където трябва да уредите условията по дългосрочни сделки. По-добре е да отложите рутинните задачи, които ще ви отегчат и ще ви развалят настроението. Не обсъждайте лични въпроси с никого.

Стрелец

Ще получите нова и много важна информация. Постарайте се да я използвате незабавно в текущата си работа. Ще ви помогне да промените някои изисквания към получените резултати и да ги промените. Реагирайте сдържано в конфликтни или критични ситуации, преценявайте изказванията си.

Козирог

Вероятно ще се наложи да участвате в дискусия или разговор, който не ви е приятен. Отстоявайте позициите си ясно, твърдо и недвусмислено, независимо че те ще са различни от общите. Проверете всички факти преди да си изградите мнение и преценете ситуацията от различни гледни точки.

Водолей

Не се съмнявайте в оригиналните си мисли, без никакви опасения можете да заложите на творческия си потенциал днес. Околните ще правят грешки и вие ще ги забелязвате, но по-добре не се намесвайте в работата им. Не се конфронтирайте с любимия човек.

Риби

Някой от близките ви може да изпадне в неприятна ситуация. Обърнете внимание и помогнете до колкото ви е възможно. Заредете се с търпение, защото вероятно ще се наложи да се занимавате с документи или да отстоявате нечии позиции пред държавната администрация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари