IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 25 юни - 1 юли

25 юни 2018 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Артистични сте, привлекателни и убедителни. Въздържайте се от каквито и да било манипулации и прояви на неискреност. Събеседниците ви ще усетят и ще си развалите отношенията. Не крийте собствените си грешки. По-добре се съгласете с евентуалните критики, колкото и да е неприятно, и намерете начин да оправите нещата. Опитайте се да погасите финансовите си задължения, ако имате такива. Ще имате възможност да разширите бизнеса, да стартирате нови проекти или да намерите нова работа, стига да сте достатъчно инициативни.

Телец

Ще сте по-ангажирани от обикновено, но интересното е, че ще се справяте много по-лесно. Няма да усетите силна умора, а резултатите ще ви мотивират да сте старателни и инициативни. Ще получите и допълнителни приходи, а с тях ще можете да си позволите някои желани покупки, които ще се окажат сполучливи. Материалните придобивки ще се отразят на настроението ви положително. Ще се наслаждавате и на романтични преживявания. Не правете услуги, ако не са ви ги поискали.

Близнаци

Избягвайте проявите на високо самочувствие и разточителност. Контактите ще са интензивни, ако преценявате събеседниците си само по външния им вид ще направите голяма грешка. Ще получите съдействие точно от там, от където най-малко очаквате. Тонусът и творческият ви потенциал са на ниво, ако сте достатъчно делови бихте могли да постигнете много. Отделяйте време за интелектуални, спортни и любими занимания, за да изолирате натрапчивите мисли, които може да ви връхлетят като следствие от ежедневния стрес.

Рак

Разсеяни сте, емоционални и доверчиви повече от обикновено. Съществуват предпоставки да станете жертва на измамници или крадци, така че проверявайте старателно всичко, което е свързано с финансите ви: банкови карти, сметки, касови бележки, качеството на стоките, които купувате и пр. Творческият ви потенциал, обаче, е силен, не се притеснявайте да споделяте идеите си, колкото и странни да ви изглеждат. Общувайте предимно с близките си и по-малко с непознати, ако е възможно. Не се лишавайте от развлечения, точно те ще бъдат основния източник на вдъхновение.

Лъв

Най-сложни през тази седмица ще са отношенията на работното място. Вие сте целенасочени, знаете какво искате и как да го постигнете, но на моменти ще изпадате в конфликт на интереси. Няма да усетите как ще се изнизват дните, а заедно с тях ще спада и тонусът ви. Спортните занимания ще ви помогнат да възстановите доброто си физическо състояние, а романтичните преживявания ще ви осигурят добро настроение. Дистанцирайте се от каквито и да било скандали, спорове и интриги, които само ще ви ядосат и ще се отразят негативно върху работоспособността и концентрацията ви. Подбирайте внимателно храната, която употребявате.

Дева

Събитията ще са динамични и няма да разполагате с много време за почивка и развлечения. Приемете фактите такива, каквито са и, по типичния за вас начин, се постарайте да се възползвате от тях до колкото е възможно. Неформалните ви контакти ще са по-интензивни от деловите. Социалният ви живот ще е динамичен. Ще присъствате на различни мероприятия с по-широк кръг участници или в камерна компания, които ще са свързани предимно с хобито или духовните ви предпочитания. Що се отнася до романтичните и любовни емоции, не очаквайте твърде много. Ориентирайте усилията си към запазване и стабилизиране на връзката си, ако имате такава, но не разчитайте на нова.

Везни

Неспокойни сте и склонни да се изнервяте от дреболии. Ще ви е трудно да контролирате емоциите си през тази седмица, а поведението на околните ще ви разваля настроението допълнително. Трудно ще се въздържите от желанието да критикувате и обсъждате чуждите грешки, така че във ваша полза е да намалите контактите и да отделяте време за духовни практики, които ви доставят удоволствие. Избягвайте новите познанства, намалете срещите и със старите си познати, за да не ви разочароват. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления и материалната страна на живота ще е единственият фактор, който ще се отрази положително на настроението ви.

Скорпион

Енергични сте, ентусиазирани, мотивирани за успех, но и леко хазартни, нетърпеливи, раздразнителни. Опитайте се да формулирате целите си и да концентрирате усилията върху най-важните и достижими от тях. Не всичко ще ви се получава „като по учебник“, ще се натъквате на непредвидени затруднения от време на време. Ще се справите, ако си подсигурите съдействие в точния момент от точния човек. За да го постигнете трябва да мислите спокойно и действате организирано. Изразходвайте енергията си равномерно, за да бъде работата ви пълноценна. 

Стрелец

Събитията няма да се развиват със скоростта, с която очаквате и това може да ви натъжи. Да ви изпълни с мрачни мисли, недоволство от самите себе си, да ви подтикне към прекалено високи цели. Не си го причинявайте. Намалете темпото, не се опитвайте да „прескачате сянката си“. Всичко ще се случи според желанията ви, но малко по-късно, отколкото си представяте. Следвайте интуицията и препоръките на проверените си приятели. През тази седмица най-важното за вас е да се справяте със затрудненията в момента на появяването им, да не изчаквате, защото ще станат по-сложни.

Козирог

Съобразявайте се предимно с личните си желания и отстоявайте принципите си, но без прояви на агресия. Събитията ще са противоречиви и ще се отразят на настроението ви. На моменти може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката и да реагирате достатъчно бързо. Анализирайте детайлите и мислете как биха се отразили решенията ви лично на вас. Активирайте инстинкта си за самосъхранение, не позволявайте на околните да ви натоварват с отрицателните си емоции, които ще навредят на здравето ви като цяло. Прекарвайте повече часове сред природата и в компанията на любимия човек, за да се абстрахирате от съмненията си.

Водолей

Интересни събития ще преживеете през тази седмица. Новостите ще ви съпровождат почти ежедневно и почти на всякъде. Първият положителен момент е, че е много вероятно да получите допълнителни финансови постъпления. Те ще са свързани или с промяна на работата ви, или с допълнителна работа, или с участие в краткосрочна задача. Какъвто и да е източникът парите със сигурност ще са ви „добре дошли“. Творческият ви потенциал ще расте бавно, но стабилно и ще имате възможност да напреднете с работа, която преди ви е затруднявала. Най-важното от всичко е, че ще постигнете целите си. Ограничете контактите предимно до присъствието на близките и любимия човек. Присъствието на много хора няма да ви е приятно.

Риби

Емоционални сте, стремежите ви са духовни, а мислите – мистични. Леко сте разсеяни или просто така изглеждате. Не очаквайте разбиране от околните и не се сърдете, че не ви разбират. Потапяйте се от време на време в мечтите си, но не прекалявайте с идеализацията на заобикалящата ви действителност. Подредете графика си така, че да се занимавате предимно с дейности, които ви харесва. Подхождайте към скучните задачи само по необходимост, за да не ви зареждат с мрачни мисли. Не очаквайте мигновени резултати от усилията си. Ще ги получите, но след време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари