IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените в зодиака, които най-лесно могат да разведат мъж

25 юни 2018 14 20

Вижте кои са дамите, които с лекота разбиват семейства

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Много жени се срещат с женени мъже, а в немалко случаи успяват дори да се превърнат от любовница в законна съпруга. Астрологът, психологът и парапсихологът Сергей Ланг вярва, че много зависи от знака на зодиака и от влиянието на звездите, дали една жена има предпочитания към обвързаните мъже. И е направил своеобразна класация жените от кои зодиакални знаци най-често разрушават семействата.

3 място - Близнаци

Дамите от зодия Близнаци са убедени, че перфектният мъж е жененият мъж. И съответно усилията им са насочени именно натам, без да изпитват угризения, че причиняват проблеми в семейството му. Тя пуска целия си чар, ако разбере, че обектът на нейния интерес е с халка. И дори удвоява усилията да го спечели. Когато обаче постигне успех - рядко се стига до сватба. Просто за жената Близнаци това е игра с висок залог.

2 място - Лъв

Едва ли някой ще се изненада, че почетното второ място се заема от Лъвиците. Те обичат съперничеството и искат винаги да побеждават. Включително и на любовния фронт. При тях главната цел е женения мъж, защото има повече предпоставки за борбата за сърцето му. Дамите от тази зодия са добри любовници, а семейните мъже често им обръщат внимание. И не случайно те са разбили много двойки. 

Първо място - Рак

Стигаме и до най-коварните дами в зодиака, които най-често разбиват семейства. Техните подбуди обаче са съвсем различни. За разлика от Лъвиците, които просто желаят да излязат победители, жените Рак търсят сигурността и печалбата. И я виждат именно в женените мъже. И ще направи всичко възможно да го раздели със семейството му. Тя не се нуждае от любов, а от пари и спокойствие. 

Ето и подредбата на останалата част от зодиака в класацията:

4 място - Скорпион

5 място - Овен

6 място - Стрелец

7 място - - Риби

8 място - Везни

9 място - Козирог

10 място - Телец

11 място - Водолей

12 място - Дева

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари