IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да обезвредим неприятелите

11 юли 2018 14 20

Всеки знак си има тайна сила, с която може да атакува врага

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Всички ние имаме хора в живота си, с които просто не можем да се разберем. Тези хора, или ни носят постоянно раздразнение, или вече са се превърнали в наши неприятели, които постоянно гледат да ни спънат по пътя, да ни попречат, да откраднат вниманието от нас и т. н.

Има много начини да се разправим с тези вредители, но можем да си помогнем и като се вслушаме в астрологията.

Всеки знак в зодиака си има тайна сила, която може да му помогне да се справи с враговете си.

Овен

Вашата конкурентна природа ще ви помогне, защото ако сте решили да постигнете дадена цел, нищо не може да ви спре. Да кажем, че вашият враг се състезава с вас за дадено повишение – вие ще работите по-усилено от него и ще постигнете по-добри резултати. Овните са положителни и енергични личности и лесно могат да хвърлят сянка върху онези, които се фокусират върху негативното.

Телец

Земеният Телец се противопоставя на драмата – просто тя не е в стила му. Ако някой го дразни или провокира, той просто го игнорира. Що се отнася до враговете на Телеца, той ги побеждава със спокойна атака, демонстрирайки здравия си разум, добрия си вкус, изтънчените си маниери, елегантната си осанка и т. н. По този начин той ги кара да изглеждат, а и да се чувстват наистина зле.

Близнаци

Близнаците могат да победят най-конструктивно своите врагове, като използват бързата си мисъл. Те са висококвалифицирани в комуникацията и имат отговор за всичко. Те могат да сринат своите неприятели с думи, като ги накарат да изглеждат невежи и ограничени. А и Близнаците умеят да си служат с клюките умело и могат да се справят с врага си, разпространявайки слухове за него.

Рак

Тези хора се отличават с лоялност, добронамереност, грижовност и приятелско отношение. Ако някой се опитва да изцапа името им, те просто ще продължат да се държат мило и любезно с него, докато той самият не се почувства зле. Тъй като хората от този знак са ценени високо в своя кръг от колеги, близки и приятели, много е възможно самата им социална група да отхвърли техния враг, изолирайки го.

Лъв

Любовта на Лъвовете към вниманието ги прави ловки именно в привличането на това внимание. Те просто знаят как да станат душата на компанията. Ако врагът им се опитва да затъмни блясъка им по някакъв начин, те веднага намират нещо, в което го превъзхождат и го използват като свой коз. Хората от тази зодия са популярни в своя социален кръг и се справят с с неприятелите си именно като ги държат под око – в най-близкото си обкръжение.

Дева

Девите са просто перфектни във всяко едно отношение и това е много неприятно за останалата част от света. Хората от тази зодия имат не толкова врагове, колкото завистници, които не могат да се примирят с тяхното съвършенство. Неприятелите на Девата обаче, рано или късно се отказват да се състезават с нея, защото задачата е твърде непосилна и просто в даден момент се предават, изпарявайки се от „бойното поле“.

Везни

Везните са невероятни при намирането на компромис във всяка ситуация. Те са балансирани и не обичат конфликтите. Природата им е такава, че те искат да постигнат мир във всяка напрегната ситуация. Но ако все пак не успеят, те използват чара си, за да обезвредят врага си, като в крайна сметка се сприятеляват с него. Везните умеят да влязат „под кожата“ на всеки човек, дори на неприятеля си.

Скорпион

Едно от най-ефективните оръжия на Скорпиона е, че той мълчи за себе си, а умее да слуша и обикновено научава много за другите хора. Той използва тази способност във войната с враговете си. Независимо дали врагът му е в службата, или в личния му живот, истинският Скорпион намира начин да опетни името му, използвайки информацията за неговите слабости, пороци и т. н. по най-умелия начин.

Стрелец

Най-добрият начин за един Стрелец да се справи с врага си е да го пренебрегне. Звучи просто, но една от отличителните черти на хората от този знак е техният вечен оптимизъм, който им помага в трудни моменти. Просто не се е родил човекът, който може да изтрие усмивката от лицето на Стрелеца. За него е загуба на ценно време да се занимава с тесногръди, злобни и завистливи хора.

Козирог

Козирозите владеят бавната, дълга игра на нерви. Те са търпеливи, дисциплинирани и притежават истинска решимост. Именно затова печелят битките с враговете си. Ако някой се опитва да ги повали, те изчакват да мине бурята, не се отказват от целите си и в крайна сметка ги постигат. Козирозите се държат хладно и снизходително с неприятелите си, демонстрирайки превъзходството си чрез своето трудолюбие и интелект.

Водолей

Тези хора използват своето непокорство и иновативен, аналитичен ум в борбата с неприятелите. Те винаги имат най-добрите идеи и най-правилните решения на проблемите, колкото и странни да изглеждат те първоначално. Водолеите не могат да бъдат победени, тъй като винаги са много искрени и креативни. Те нямат скрити тайни, не се правят на такива, каквито не са и казват това, което мислят право в очите. Това са техните оръжия.

Риби

Рибите са любимци на всички – те са любящи, талантливи, състрадателни и весели. Заради своето сладко, мило и симпатично излъчване те рядко си печелят истински врагове. И все пак, ако се появят такива, мъдрите Риби ги обезоръжават със своето вродено благородство. Те са склонни да направят услуга или да помогнат в беда и на най-заклетия си неприятел и той рано или късно се предава пред тяхното добро сърце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари