IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юли

2 юли 2018 05 40

Какво ви очаква днес?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте реакциите си и се съобразявайте с обкръжението. Не е изключено някой от присъстващите да се засегне от думите и действията и да се опита да ви навреди. Колкото и да сте добронамерени винаги ще се намерят критикари, които ви търсят слабите места.

Телец

Ще трябва да се върнете към предишна работа, която да адаптирате към актуалните обстоятелства. Може да получите неоснователни обвинения или привидно дружелюбни предложения за съучастие. Отклонете ги, разчитайте на себе си, поне ще знаете какво сте правили и къде са ви слабите места.

Близнаци

Следвайте обичайния си ритъм и се въздържайте от резки промени. Не е подходящо днес да отделяте средства за инвестиции. По-добре анализирайте финансовото си състояние и преценете кои разходи са били излишни и не бива повече да ги допускате.

Рак

Не се опитвайте да скъсявате разстоянието със събеседници, които демонстрират към вас явно безразличие. Участието в професионална дискусия и прекалено критичната ви позиция може да предизвика остри реакции. Приемете ги сдържано.

Лъв

Преди обед се занимайте с рутинната работа, а след това с такава, изискваща сръчност и специални умения. Така ще изразходвате силите си равномерно и ще запазите стабилен тонус. Не отклонявайте покана за професионална или браншова среща, ще е полезна.

Дева

Ориентирайте вниманието си към актуалните задачи и не се разсейвайте с чужди, докато не довършите своите. Някой може да изрази недоволство от поведението ви, защото не е получил очакваната помощ, но за вас основен мотив в случая трябва да са финансовите постъпления, които очаквате.

Везни

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде възможност да промените нещо, свързано с личния ви живот. Може да е с отношенията, а може да е и от битов характер. Не прекалявайте с разходите, защото ако очаквате някакви допълнителни приходи няма да ги получите сега.

Скорпион

Непредвидени събития ще ви принудят да повишите темпото, но ще повишат и напрежението. Споделете тревогите си откровено с колеги, на които имате доверие. Ще проявят разбиране и ще ви помогнат в спешните дела.

Стрелец

Проявете последователност в ежедневната си дейност. Някой ще се опита да ви предразположи към откровени разговори. Не позволявайте да се случи, ще ви въвлече в интрига.

Козирог

Девизът ви за днес трябва да е: по-малко приказки, по-малко проблеми. Първоначално може да ви се стори, че няма да се справите с днешните ангажименти. Уточнете сроковете си и ще разберете, че отговорните дейности не са спешни и можете да се занимаете с по-обикновени.

Водолей

С доста движение и непредвидени занимания ще е свързан днешният ви ден. Не е изключено да усетите умора или да станете раздразнителни. Не се разсейвайте по време на пътуване, резултатът няма да е особено приятен.

Риби

Ще се наложи да отделите част от работното си време за човек, когото не познавате твърде добре. Ще ви потърси за консултация или обмен на информация. Не отказвайте, съвсем скоро ще ви се реваншира и ще ви помогне да напреднете със своя идея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари