IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които поддържат връзка с бившите

2 юли 2018 14 20

Не им пречи да излизат на кафе с тях

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Случвало ли ви се е да излизате с някого в продължение на години и изведнъж всичко да свърши. Задавали ли сте си въпроса как ще продължите живота си без него? Мислили ли сте какво трябва да направите, ако го срещнете? Чудите ли се може ли да му се обаждате след раздялата или е по-добре да спрете всякаква комуникация с него? Трудно е да намерите правилните отговори.

Времето лекува и понякога поддържането на приятелски отношения след края на връзката е невъзможно. Трудно е да смените статуса си от „обвързан“ на „необвързан“. Някои двойки се разделят без излишен драматизъм и не им пречи, че продължават да се движат в една и съща компания. Но за други мисълта, че ще се засекат на едно и също място, ги побърква.

Ето четири зодии, за които приятелството с бившите е нещо нормално:

Близнаци

Те са страхотни комуникатори и по принцип си избират половинки, които обичат да говорят на различни теми. Смята се, че в тях „живеят“ две личности. Докато едната може да се сърди след раздялата, другата със сигурност няма да има против да пише есемеси, да чати в социалните мрежи и да излиза на кафе с бившето гадже.

Близнаците обичат разнообразието и новите предизвикателства. В сравнение с други знаци от зодиака, те свикват по-лесно след раздяла и могат да поддържат дългогодишно приятелство с бившите.

Рак

Представителите на този знак обичат сериозните връзки и търсят човек, с който да прекарат цял живот. Ако излязат на среща с някого, това означава, че той е много специален. Раците се привързват бързо към хората и връзката им с бившите остава силна дори и след раздялата.

Хората с тази зодия могат без проблем да поддържат приятелска връзка не само с бившите си гаджета, но и с техните роднини. Дори и отсрещната страна да не иска такава, те ще направят всичко възможно, за да я имат. Раците винаги се допитват до чувствата си и за тях няма нищо лошо, ако поканят на парти ексгадже.

Везни

Те винаги търсят баланса и хармонията в една връзка. Голяма част от везните са отворени към поддържане на приятелски отношения с бившите, ако им предложат това. Те не могат да стоят сами и обичат да са заобиколени от приятели. Мисълта, че ще загубят човек, с когото са близки, ги натъжава и кара да направят всичко възможно, за да запазят добрия тон дори и след раздяла.

Везните не позволяват на емоциите да ги завладеят. Дори и да им пращат по-лични съобщения, те ще се придържат към приятелския тон.

Стрелец

Хората от този знак са точни и с удоволствие биха честитили рождените и именни дни на бившите. Те никога не приемат взаимоотношенията твърде насериозно, честни са, имат чувство за хумор и са над нещата.

Стрелците са свободолюбиви и се притесняват повече, ако са обвързани, отколкото дали ще си говорят с експоловинките или ще се подминават. Дори са склонни да спят с тях и няма да се чувстват гузно след това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари