IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовна връзка – кои зодии си пасват най-много (1 част)

5 юли 2018 14 20

Телец и рак – големи домошари

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Всяка сериозна връзка се гради на няколко основни неща. Няма универсална формула за перфектните отношения. Повечето хора търсят у партньора си любов, честност, себеотдаване, споделяне на едни и същи ценности... Любителите на астрологията дори се интересуват и търсят най-идеалната половинка по зодията.

Ако в последно време нямате късмет с гаджетата и си търсите нещо по-различно, проучете кои знаци съответстват на вашата зодия. Може така да намерите вашата истинска любов.

Tialoto.bg подбра най-добрите комбинации между зодии, когато става въпрос за любовна връзка:

Овен и Водолей

Това определено е двойка, в която бушуват много силни чувства. Тези два знака са известни със своя приключенски дух, отдаденост и пламенност в любовта. Те са идеалната комбинация за успешна любовна връзка. В живота или в спалнята, двете зодии си пасват на 100%. Обичат да се забавляват, правят нови неща заедно, работят в екип и трудно биха се отегчили един от друг.

Овенът е огнен знак, който лесно се пали, а именно водолеят е половинката, която може много лесно да го успокои. Двамата обичат да живеят на бързи обороти и да се насърчават един друг за успехи. Лошото е, че винаги мислят, че са прави и държат на своето, но лесно правят компромиси в полза на връзката. От гледна точка на семейството, овенът обича да си стои вкъщи, докато водолеят е от онези знаци, които предпочитат излизането с шумни компании.

Телец и рак

Една от най-сладките двойки в зодиака. И двете зодии са изключително разумни и лоялни. Те се допълват взаимно, свързани са на емоционално ниво. Това им позволява да изградят здрава връзка, за която много хора биха им завидели. Но са и много ревниви.

И двата знака наистина оценяват най-хубавите качества на партньора си. Признават и недостатъците им, защото са искрени, което е много важно за една връзка. Има много случай на Телци и Раци, които са заедно още от ученическите си години, което доказва колко предани и лоялни са.

Взети заедно, двете зодии са домошари и имат едни и същи ценности. Както Телците, така и Раците, държат на семейството. И двата знака нямат проблем да си останат вкъщи и не се карат помежду си защо единият иска да излиза навън.

Макар да си пасват идеално, двете зодии все пак имат някои търкания, но те са незначителни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари