IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 юли

5 юли 2018 05 40

Денят ще е страхотен за някои зодии

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предимно с документи ще е свързана работата ви днес. Изразявайте се ясно и точно, за да не отегчите събеседниците си. Ще получите бонуси, но ще се наложи да се справите и с допълнителни отговорности.

Телец

Мислете бързо, говорете конкретно и действайте оперативно. Ще се справите с текущите си задачи, ако ги анализирате задълбочено. Търсете най-лесния начин за действие. Ще се доберете до информация, която много ще ви помогне.

Близнаци

Ориентирайте се към дейности с интелектуален характер. Не си губете времето с празни приказки, част от задачите ще изискват разширяване на познанията ви, постарайте се максимално. Участвайте в общите дискусии дори и темите да не са ви много приятни.

Рак

Спазвайте правилата и уговорките си. Проявете решителност при уреждане на финансови въпроси. Много е вероятно юридически въпрос, с който се занимавате от доста време да бъде решен във ваша полза, макар и с минимален компромис.

Лъв

По време на пътуване или при попълване на документи, свързани с пътуване може да се натъкнете на затруднения. Ще ви помогнат непознати, благодарение на личния ви чар. Ще си улесните работата, ако съберете предварително необходимата ви информация.

Дева

Подхождайте творчески към трудните казуси. Не експериментирайте, правилният начин е да заложите на опита и познанията си, но да промените тактическия подход. Стремете се към максимален ефект с минимални разходи.

Везни

Ще се наложи да отделите време за разговор, свързан с уреждане на сделка с недвижимост или друг вид крупна продажба. Бъдете готови за диалог, но си подгответе варианти за действие и убедителни аргументи. Ако вече е имало обсъждане по въпроса постарайте се да коригирате предишните си пропуски.

Скорпион

Постарайте се да следвате акуратно предварителния си график. Не закъснявайте с изпълнението на рутинните задачи и бъдете принципни при решаване на въпроси от личен характер. Нямате полза от изтощителни разправии с членовете на семейството, търсете компромисни варианти.

Стрелец

Въздържайте се от щедри обещания. Подгответе се старателно и теоретично и практически, ако ще участвате в обсъждане на професионални теми. За уреждане на лични взаимоотношения разчитайте на интуицията и убедителността си.

Козирог

Ще се наложи да отделите време за справяне със странен проблем. Може да е свързан с дома или бита ви. Подредете приоритетите си и не очаквайте прекалено много. Не е толкова важно какво ще спечелите, а да не претърпите сериозни загуби.

Водолей

Организирайте се бързо и старателно, ако се наложи да предприемете непланирано пътуване. Прегледайте подробно документите и сметките си. Спазвайте изискванията на деловия тон при разговори с непознати, избягвайте проявите на фамилиарност.

Риби

Спешна задача ще ви принуди да оставите всички останали на заден план. Концентрирайте се и не се занимавайте с нищо друго докато не я довършите. Опитайте се да разработите различни варианти за решение и да ги предложите за колективно обсъждане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари