IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 юли

7 юли 2018 07 07

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подхождайте предпазливо към непознати, които се опитват да привлекат вниманието ви. Може да се опитат да ви заблудят или манипулират в своя полза. Отделете време за спортни занимания днес и контролирайте както качеството, така и количеството на храната, която ще употребявате.

Телец

Не поставяйте акцент само върху личните си желания днес. Изслушвайте околните и независимо дали имате намерение да се съобразите с тях или не, въздържайте се от прояви на инат. Преценявайте чувствителността на събеседниците си.

Близнаци

Ще се справите с работа, която ви е затруднявала и резултатът ще се отрази положително на настроението ви. Усмивката ви ще действа магнетично на околните. Бъдете си дружелюбни, но не позволявайте на събеседниците да ви натоварват с личните си проблеми.

Рак

Ще установите, че ваша предишна работа е добила популярност и ви служи за естествена реклама. Вероятно ще получите интересно предложение за съвместна дейност. Не бързайте да се ентусиазирате, проверете отзивите за източника на офертата.

Лъв

Енергични сте и лесно ще намирате общи теми с всичките си събеседници. Занимайте се с дейности, които имат обществена значимост. Ще намерите поддръжници за всяка своя идея.

Дева

Подредете мислите и формулирайте ясно целите си. Интелектуалните ви способности са по-силни от обикновено. В състояние сте да си създадете оптимална организация дори за много сложни занимания и да напреднете бързо.

Везни

Ако не се налага да тръгвате на дълъг път е по-добре да не го правите. Роднините ще ви търсят по различни поводи, предимно за услуги. Не прекалявайте с желанието да сте полезни. Докато помагате на другите ще навредите на себе си.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни и ще научите голямо количество нова и като цяло полезна информация. Първоначално може да не ви дойде наум как точно да я използвате, но обстоятелствата сами по себе си скоро ще ви подскажат правилния начин. Не се осланяйте само на себе си.

Стрелец

Следвайте принципите си и не хабете сили за неща, които не одобрявате. Отделете време за осъществяване на цели, които от доста време се въртят в мислите ви. В състояние сте да постигнете поне едно свое чисто практическо желание.

Козирог

Необичайно бъбриви сте днес и имате желание да споделите вълненията си. Осигурете си подходящ събеседник, защото всяка проява на безразличие или неразбиране ще ви подейства като незаслужено наказание.

Водолей

Наблюдавайте поведението на околните и ако някой ви изглежда сърдит или недоволен, опитайте се да разберете какво се случва. Не е изключено в момент на разсеяност да сте засегнали нечий интерес или самочувствие. Най-лесното решение е да се извините.

Риби

Ще е трудно да се справите самостоятелно с всичките си задължения. Или ги разпределете във времето, или се опитайте да прехвърлите част от тях на близките си. Намалете контактите и избягвайте местата, където има много хора. Осигурете си достатъчно сън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари