IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 юли

8 юли 2018 07 02

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте амбициите с възможностите си. Ще можете да направите много, но не е сигурно, че ще ви достави удоволствие. Всичко ще ви се получи по-добре, ако съчетаете полезното с приятното и вършите неща, които ви радват.

Телец

Търсете старателно информация, ако имате желание да смените работата си. Вероятността да откриете нещо подходящо не е за пренебрегване. Проверете документите си преди да ги изпратите, те ще са първият източник, от който бъдещите ви работодатели ще си създадат мнение за вас.

Близнаци

Роднина, с когото не сте в добри отношения ще поиска разговор и ще се опита да прекрати враждата. Не отказвайте, независимо дали имате намерение да се сближите отново или не. Нищо не пречи да проявите отзивчивост, а междувременно ще решите дали сте готови на компромиси.

Рак

Въздържайте се от прояви на разточителност и не обсъждайте успехите си пред хора, които са с по-нисък социален статус от вас. Занимайте се с повишаване на знанията и уменията си. Съвсем скоро ще установите, че е имало защо да го направите.

Лъв

Вероятно ще ви напомнят за неизпълнено обещание. Опитайте се да оправите нещата своевременно. Напрежението на моменти ще се повишава, реагирайте спокойно и уравновесено. Следвайте принципите си, за да избегнете досадни грешки.

Дева

Анализирайте старателно финансовото си състояние. Не е изключено да откриете грешка, която се нуждае от спешна намеса. Въздържайте се от остри критики спрямо близките си, ще предизвикате остри реакции. Отделете време за любимите си занимания.

Везни

Не отлагайте пътуване, свързано с уреждане на личен въпрос. Възможно е да получите неприятни новини по повод професионално събитие, в чиято организация участвате. Проверете достоверността им преди да започнете да се ядосвате.

Скорпион

Подредете задачите си така, че да се занимавате предимно с дейности, изискващи творчески подход. При уговорки за работа, която ще ви заплащат избягвайте проявите на меркантилизъм. Предстои запознанство с личност, която силно ще ви впечатли.

Стрелец

Ще ви е малко трудно да разпределите ресурсите си днес. Става дума не само за сили и финанси, но и за времето, с което разполагате. Наблюдавайте внимателно и мислете бързо. Някой умишлено ще се опитва да ви пречи.

Козирог

Проявете инициатива при уреждане на въпроси, свързани с имущество, но не рискувайте. Въздържайте се от окончателни решения и не позволявайте да ви притискат, манипулират или подтикват към постъпки, противоречащи на принципите ви.

Водолей

На първо място семейството и после всичко останало. Тръгвайки да помагате на приятел помислете дали сте изпълнили всички обещания, свързани с близките. Въздържайте се от прояви на ревност, с които може да предизвикате остра реакция от страна на любимия човек.

Риби

Организирайте си някакво кратко пътуване с развлекателна цел. При случайна среща и разговор с непознат ще установите, че имате общи познати. Може да научите за тях странна новина. Не бързайте със заключенията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари