IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт и принц Уилям кръстиха малкия си син Луи

10 юли 2018 07 40

Кралица Елизабет Втора не присъства на церемонията

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Третото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт – принц Луи, бе кръстен в рамките на частна церемония в двореца „Сейнт Джеймс“ в Лондон, предаде Франс прес.

Кръщенето бе извършено от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби в присъствието на членове на кралското семейство и близки приятели на двамата родители.

Сред присъстващите бяха дядото на бебето, принц Чарлз, и съпругата му Камила, чичото на Луи, принц Хари и съпругата му Меган, както и семейството на Кейт Мидълтън – съпругата на принц Уилям и майка на Луи.

Имената на шестимата кръстници, които са приятели или членове на семействата на двамата родители, бяха оповестени преди церемонията.

Затова пък кралица Елизабет Втора не присъства на церемонията. 92-годишната кралица и съпругът ѝ, 97-годишният принц Филип присъстваха на кръщенетата на принц Джордж и принцеса Шарлот – брата и сестрата на принц Луи, който е пети поред в наследяването на престола.

Отсъствието на кралицата и съпруга ѝ от днешната церемония не се дължи на здравословни проблеми – те се връщаха в Лондон след пребиваването си в

  • в Източна Англия.

  • Автор - снимка
    Автор на статията:
    Петя Славова

    КоментариКоментари

    Жибор ( преди 5 години )
    Ако ще и "Чингиз хан" да го кръстят,велик не може да стане- не всекиму е съдено да бъде велик!
    Отговори Сигнализирай за неуместен коментар